Şu an ergonomik kullanıyorum (EC2) dediğim gibi örneğin simetrik mouse çok sevmem normalde fakat S2 çok güzel gözüküyor tipi videolarda resimlerde vs o yüzden buna benzer bir şey arıyorum şu an için.
Gigabyte Aorus M5 Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Razer Mamba Elite RZ01-02560100-R3M1 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Gigabyte Aorus M5 Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Razer Mamba Elite RZ01-02560100-R3M1 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Razer mouse hiç sevmeyen birisi olarak uzun süredir Mamba'yı görüyorum deneyebilirim fakat hiç sanmıyorum ya avuç içi tutuşta rahat edeceğimi klavyelerini çok severim ama mouselarına bir türlü alışamadım ısınamadım.
The Razer Mamba Elite is an excellent right-handed wired gaming mouse. It has a sleek, black design that looks very similar to other Razer mice, but has 20 custo...
The Razer Mamba Elite is an excellent right-handed wired gaming mouse. It has a sleek, black design that looks very similar to other Razer mice, but has 20 custo...
Şu an EC2 kullanıcısıyım. İlk zamanlar aşırı rahat geliyordu fakat bu aralar terleme ve kavrayamama sorunu yaşıyorum. Bu nedenle S2 geçmeyi düşünüyorum sizce nasıl palm grip için uygun mu?
Razer Deathadder V2 Rz01-03210100-r3m1 20000dpi Op arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.