Zowie vs Logitech Mouse

JOTEMM

Hectopat
Daha fazla  
Mouse almayı düşünüyorum Zowie ve Logitech arasındayım ama hafif mouse kullanmayı pek sevmiyorum, bu yüzden Zowie'ye daha yakınım. Ama Zowie'nin hangi modelini alacağımı ve modellerdeki harflerin ne anlama geldiğini bilmiyorum(mesela ZA12, EC1 B, FK1+) falan Zowie önerir misiniz? Onu da bilmiyorum. Zowie'ye yakın olma sebebim el kavrama ergonomisi ve ağırlığı sensörünün Superlight ile o kadar fark etmediğini düşündüğüm için de beni biraz daha çekiyor.
El boyutum:
Uzunluk: 20cm.
Çevresi: 23cm.
Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Zowie EC2 modelini kullanıyorum ve öneririm. Klas duran bir mouse ve yazılımı olmaması benim için bir avantaj. Boşa açık duran bir uygulama yerine farenin altında ayarlayacağım Hz ve DPI tuşu bulunması benim için daha iyi.

Şöyle bir gerçek de var ki bu mouse bana çekilişten çıktı yani para vermedim. Eğer ki bu iki mouse arasında kalsaydım Logitech modelini seçerdim çünkü kablosuz. Artık yavaştan her şeyimi kablosuza geçirmeye başladım ve ilk adayım da Logitech'den MX keys mini.

Zowie özellikle FPS Online oyunlar için daha iyi. Ben olsam Zowie seçerdim, ayrıca el boyutuna göre çeşidi çok.

Bütçeniz nedir ona göre öneri yapalım. Mesela ben G502 Kabloludan, g pro wireless'a geçmiştim ve 3 sene sonunda anladım ki benim aimim g502'de daha iyi :D Bütçenizi bilmeden ve benimde şu aralar düşündüğüm ; Logitech G G502 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, HERO Sensör, 25.600 DPI, 400 IPS İzleme Hızı, 1 ms Bildirim Hızı, 114 gr Ağırlık, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu öneririm. Benim tek sıkıntım, 3 senedir kullandığım g pro wirelessta hiç sorun olmaması :) Sorun olmayan mousetan diğerine 2.3K verecek olmam beni düşündüren tek kısım yoksa benim elime bu daha uygun. Ve dediğiniz gibi ağır arıyorsanız bu kesinlikle o. Ya da kablolu olanını da alabilirsiniz, kablosu da uzun ve kaliteli.

Ben boyle transformers gıbı mousları sevmıyorum sade fareleri daha cok sevıyorum Logitech G PRO, Zowie sadeliği gibi bütçem 1500'e kadar ama efsane cuma ındırımlerı geldıgınde ya Zowie'leri ya da G PRO değerlendirmeyi düşünüyorum superlıght şu an 2.500 2000'e gelse bıle gene cok benım ıcın yanı bu ıkısı arasındayım bir de G PRO'yla superlıght arasındakı fark nedır acaba. @Genzonzi

Ben boyle transformers gıbı mousları sevmıyorum sade fareleri daha cok sevıyorum Logitech G PRO, Zowie sadeliği gibi bütçem 1500'e kadar ama efsane cuma ındırımlerı geldıgınde ya Zowie'leri ya da G PRO değerlendirmeyi düşünüyorum superlıght şu an 2.500 2000'e gelse bıle gene cok benım ıcın yanı bu ıkısı arasındayım bir de G PRO'yla superlıght arasındakı fark nedır acaba. @Genzonzi
Superlight ile hangisi arasındaki farkları soruyorsunuz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı