ZTE Blade V6 Alınabilir Mi?

OnuR916

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bu telefonu görünce ve fiyatının 660 TL civarında olduğunu görünce hemen sizlere sormak istedim. Tasarımını çok beğendim, ön kamerası 5MP. Ben ön kameraya çok önem veriyorum bu zamana kadar iyi kamera olmadığı için çok fotoğraf çekilmedim. Sizce bu telefonu mu almalıyım yoksa Lumia735'i mi almalıyım? Lenevo A7000 tasarımını hiç beğenmedim fakat bu benim kişisel fikrim. İyi akşamlar dilerim...

Alternatif olarak Lenovo A7000'i düşünebilirsiniz.

8 adet A53 çekirdekli işlemcisi ve sınıfının çok üstünde Mali T760 Mp2 grafik birimi ile gerçekten iyi cihaz.

Fakat cihazda hafıza problemi var. 555TL'e cihazı alıp, 60TL'e de 32GB'lik 90mb/sn okuma oranına sahip bir microSD kart alıp android6 güncellemesi ile gelen hafıza birleştirmeyi kullanıp bu sorunuda çözersin

Alternatif olarak Lenovo A7000'i düşünebilirsiniz.

8 adet A53 çekirdekli işlemcisi ve sınıfının çok üstünde Mali T760 Mp2 grafik birimi ile gerçekten iyi cihaz.

Fakat cihazda hafıza problemi var. 555TL'e cihazı alıp, 60TL'e de 32GB'lik 90mb/sn okuma oranına sahip bir microSD kart alıp android6 güncellemesi ile gelen hafıza birleştirmeyi kullanıp bu sorunuda çözersin

" Lenevo A7000 tasarımını hiç beğenmedim fakat bu benim kişisel fikrim. İyi akşamlar dilerim... "

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı