wmber
Femtopat
Daha fazla
İyi günler. Yaklaşık 2 gün önce internetimiz arızalandığından dolayı eve teknik ekip gelmişti. Sorunun modem arızalanması olduğunu söylediler ben de ZTE H168a v2.0 modemini satın aldım. Modem kurulumunu yaptıktan sonra modem arayüzüne girdim fakat hızlı kurulum seçeneği gelmedi. Bende arayüzden internet kısmına girip Wanvd'den giriş yaptım ama olmadı. Müşteri hizmetlerini birkaç kez aradık modem kurulumunda yardımcı olmaya çalıştılar ama olmadı. Modemin 2. el olma ihtimalı yüksek ayrıca nedense modem arayüzüne girişte kullanıcı adı: Admin şifre: Superonline'dı.
Modem: ZTE H168a v2.0
Bağlantı VDSL.
Operatör: Millenicom.
Son bir not eklemek istiyorum. Telefondan Wi-Fi'ya bağlandığımda otomatik oturum açma seçeneği geliyor ama oturum açmaya çalıştığımda beni Google da '192.168. 1. 1' adresi yerine.
176.43.136.6 ya yönlendiriyor ve hata veriyor. Bir de 192.168. 1. 1'e girerken de bağlantınız özel değil hatası alıyorum devam et diyerek giriyorum.
Sanırım tarih ayarımda sıkıntı var fakat nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Tarih 1970 olarak gözüküyor.
Modem: ZTE H168a v2.0
Bağlantı VDSL.
Operatör: Millenicom.
Son bir not eklemek istiyorum. Telefondan Wi-Fi'ya bağlandığımda otomatik oturum açma seçeneği geliyor ama oturum açmaya çalıştığımda beni Google da '192.168. 1. 1' adresi yerine.
176.43.136.6 ya yönlendiriyor ve hata veriyor. Bir de 192.168. 1. 1'e girerken de bağlantınız özel değil hatası alıyorum devam et diyerek giriyorum.
Sanırım tarih ayarımda sıkıntı var fakat nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Tarih 1970 olarak gözüküyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: