ZTE H298A V9 İnternet kopuyor

alicanakgul

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok garip bir sorunla karşı karşıyayım ne yaptıysam nedenini çözemedim hazırsanız başlıyorum.

Şimdi ben depremden dolayı internetimi kapatmıştım. 2 hafta önce tekrar bağlattım. Türk Telekom kullanıyorum bu arada. Evde 2 tane masaüstü bilgisayar var ve farklı odalarda birini Access Point ile bağlıyorum. İnternetimi bağlattığımdan beri Access Point ile bağlanan bilgisayarda sık sık kopma sorunu yaşıyorum. Şimdi garip olan noktaya geliyorum. Evde bir de laptop var ve laptoptan denediğimde bir sıkıntı olmuyor. Şimdi diyeceksiniz ki Access Point'in arzalı. Gittim yeni Access Point aldım aynı sorun devam ediyor. Şimdi de modemdendir diyeceksiniz Türk Telekom'a durumu bildirdim gelip modemide değiştirdiler ancak bu lanet sorun hala devam ediyor. Bilgisayar Windows 11'di Windows 10 kurdum yine düzelmedi. Sizce neden olabilir? Kopma anında modemin ışıklarında bir değişiklik olmuyor normal seyrinde devam ediyor. Kablolu bağlanan bilgisayarımda zaten bir sıkıntı yok. Anlatacaklarım bu kadar. Yardımlarınızı bekliyorum.

Modem markası: ZTE H298A v9.
Access Point markası: ZyXEL NBG-418n v2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, Aynı routerda ben de o sorunu yaşıyorum. 3 farklı bilgisayarım var kopma 10 saniye falan sürüyor ve geri geliyor. Tabii bu kopma sırasında her kopmada farklı olmak koşuluyla bilgisayarlardan birisi oyundan düşüyor. Sizin sorununuzda benimkine benziyor gibi. Ben Türk Telekom Fiber altyapısında TurkNet kullanıyorum. Benim tahminim ISS sistemlerinde bir hata çünkü daha önce bende olmuyordu. Bir de bende 3 gündür izliyorum, gün içinde belirsiz zamanda yapıyor ama 22:50 ile 23:00 arasında fiks yapıyor. Ben de yakın zaman da router alıp deneyeceğim bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı