ZTE H3600 V9 DNS değiştirilmiyor

dnzgrkn07

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, TurkNet abonesiyim Türk Telekom'un fiber altyapısı var ve Telekom'un verdiği bu modemi kullanıyorum.
Sorum şu ki DNS değiştirmek istiyorum açılmış konulara bakarak yol izledim lakin böyle bir hata alıyorum.
Erişilebilir lan kısmındaki tikleri açmadığımda bu hatayı veriyor.

Screenshot_1.png

Açtığımda ise bu şekilde hata alıyorum.

Screenshot_2.png

Bu model modemde nasıl DNS değiştirebilirim modemin DNS kısmı var lakin orada herhangi bir DNS yazabileceğim kısım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, TurkNet abonesiyim Türk Telekom'un fiber altyapısı var ve Telekom'un verdiği bu modemi kullanıyorum.
Sorum şu ki DNS değiştirmek istiyorum açılmış konulara bakarak yol izledim lakin böyle bir hata alıyorum.
Erişilebilir lan kısmındaki tikleri açmadığımda bu hatayı veriyor.

Eki Görüntüle 2403057

Açtığımda ise bu şekilde hata alıyorum.

Eki Görüntüle 2403058

Bu model modemde nasıl DNS değiştirebilirim modemin DNS kısmı var lakin orada herhangi bir DNS yazabileceğim kısım yok.

WAN ayarlarından DNS değiştirmeyi dener misiniz?

1737469108967.png

WAN ayarlarında DDNS kısmı var ama ne olduğunu çözemedim.

Durum kısmından güncel DNS'i görebiliyorum lakin değiştiremiyorum.

WAN bağlantıları kısmında internet kısmına girince manuel DNS kısmı bulunuyor lakin yanındaki tikler gitmiş yeni bir madde oluştur deyip tekrar bilgilerin istendiği kısımda manuel DNS tikini açıp DNS yazabiliyorum lakin o bilgiler de Telekom'da olduğu için dolduramıyorum.
1737470809549.png

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2403506

WAN ayarlarında DDNS kısmı var ama ne olduğunu çözemedim.

Durum kısmından güncel DNS'i görebiliyorum lakin değiştiremiyorum.

WAN bağlantıları kısmında internet kısmına girince manuel DNS kısmı bulunuyor lakin yanındaki tikler gitmiş yeni bir madde oluştur deyip tekrar bilgilerin istendiği kısımda manuel DNS tikini açıp DNS yazabiliyorum lakin o bilgiler de Telekom'da olduğu için dolduramıyorum.Eki Görüntüle 2403540

En iyisi kendi modeminizi alıp kullanmak olur.

TurkNet kullanıyorum Telekom'un fiberini veriyorlar modemde Telekom'un.
Farklı bir modem kullanmak mümkün mü?

Evet kullanabilirsiniz. Hatta bununla ilgili Recep Baltaş'ın bir videosu bile var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şimdi yeni modemi takıp ayarladım her şeyi teşekkürler son bir sorum olacaktı.
Modemin DNS'ini değiştirdim bunu kontrol etmek için bir site vardı ama bulamıyorum DNS değişmiş mi değişmemiş mi onu görüyorduk biliyor musunuz?

Hocam şimdi yeni modemi takıp ayarladım her şeyi teşekkürler son bir sorum olacaktı.
Modemin DNS'ini değiştirdim bunu kontrol etmek için bir site vardı ama bulamıyorum DNS değişmiş mi değişmemiş mi onu görüyorduk biliyor musunuz?

Bu siteden sanırım kontrol edebiliyorsunuz.

Hocam Tenda V12 modemim var Recep Baltaş'ın videosundaki gibi ilerleyip bağlantıyı sağladım yaklaşık 5 dk sonra bağlantı gitti Mac clone yapmamıştım onu da yaptım lakin bağlantı geri gelmedi diğer modemi takıp bir sıkıntı mı var diye kontrol ettim bir sıkıntıda yok neden 5dk bağlanıp sonrasında bağlanmıyor olabilir fikriniz var mı?

Hocam Tenda V12 modemim var Recep Baltaş'ın videosundaki gibi ilerleyip bağlantıyı sağladım yaklaşık 5 dk sonra bağlantı gitti Mac clone yapmamıştım onu da yaptım lakin bağlantı geri gelmedi diğer modemi takıp bir sıkıntı mı var diye kontrol ettim bir sıkıntıda yok neden 5dk bağlanıp sonrasında bağlanmıyor olabilir fikriniz var mı?

Kurulum kısmını atar mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı