ZTE H3600 V9 modem ve TP-Link AC1200 extender ile USB depolama erişimi

brightkuzey21

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Ev ağımda ZTE H3600 V9 model bir modem ve TP-Link AC1200 model bir menzil genişletici kullanıyorum. Modemimin USB portuna bir harici depolama aygıtı bağladım ve ağ üzerinden bu depolamaya erişmek istiyorum. Ancak, bilgisayarım TP-Link AC1200 genişleticiye bağlıyken, bu USB depolama aygıtına nasıl erişebileceğim konusunda bazı sorularım var:

1. Modemimin USB depolama desteği: ZTE H3600 V9 modeminin USB portu ağ depolama (nas) olarak kullanılabiliyor mu? Bu özelliği nasıl etkinleştirebilirim?
  2. IP adresi ve paylaşım ayarları: modeme bağlı USB depolama aygıtına erişmek için hangi IP adresini veya ağ yolunu kullanmalıyım? Bu ayarları nereden kontrol edebilirim?
  3. Extender üzerinden erişim: TP-Link AC1200 menzil genişleticim, modemin Wi-Fi ağını genişlettiği için, genişleticiye bağlıyken modem üzerindeki USB depolamaya erişebilir miyim? Extender'ın hangi modda çalışması gerekiyor?
  4. Bilgisayar üzerinden bağlanma: bilgisayarımda, extender üzerinden bağlandığımda USB depolamaya erişmek için hangi adımları izlemeliyim?
Bu konuda deneyimi veya bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı