ZTE H3600p yerine Tenda V12 AC 1200 nasıl kullanılır?

aliefkan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
Birkaç gün önce eve fiber internet bağlantısı kuruldu ve TurkNet ekibinden geldiler. Bu modemin fiber bağlantıyla uyumlu olduğu söyleniyordu ancak gelen arkadaş bu modemin işe yaramayacağını ve internete bağlanamayacağımızı söyledi kardeşime. Akabinde şu modemi verdi ZTE h3600p.
Telefon kablosunu (DSL) bağlamadan Tenda marka modemimi kullanamadım ve bu TurkNet'in getirdiği modemi kullanmak istemiyorum. Bunun için bir öneri veya yol var mıdır?

Teşekkürler.

Doğru ancak DSL kablosunu takmadan nasıl çalıştıracağım hakkında bir bilgim yok. Biraz daha kalın bir kablo taktılar duvardaki DSL girişine ve onu WAN girişine bağladılar yeni modemin.

Modemin WAN girişine takılı olan Ethernet kablosunu çıkarıp Tenda V12 modemin WAN girişine takın. Online işlemlerden veya müşteri hizmetlerini arayıp PPPoE kullanıcı adı şifreni öğren. PPPoE kullanıcı adı şifreni öğrendikten sonra modem kurulumu yap. Modem kurulumu için bu videodan yardım alabilirsin. Takıldığın yer olursa sor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modemin WAN girişine takılı olan Ethernet kablosunu çıkarıp Tenda V12 modemin WAN girişine takın. Online işlemlerden veya müşteri hizmetlerini arayıp PPPoE kullanıcı adı şifreni öğren. PPPoE kullanıcı adı şifreni öğrendikten sonra modem kurulumu yap. Modem kurulumu için bu videodan yardım alabilirsin. Takıldığın yer olursa sor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

duvardan gelen kablo wan girişine takılınca kurulumu yapamıyorum çünkü dsl kablosu takılı olmadığından dolayı uyarı veriyor.

Duvardan gelen kablo WAN girişine takılınca kurulumu yapamıyorum çünkü DSL kablosu takılı olmadığından dolayı uyarı veriyor.

Senin onunla işin yok. Sen fiber olarak kurulum yapacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı