Rehber ZTE Modem Root Yetkisi Elde Etme

Kod:
encode.py: error: argument infile: can't open 'H298A': [Errno 2] No such file or directory: 'H298A'
Son işlemde bu hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor?
Kod güncellendi. Tırnaklar hatalı imiş.

Garanti bozar mı?
Farz edelim bozuyor -ki mantık olarak bozmaz-, yöntemi geri alıp root'u kaldırabilirsiniz.

Yöntem aşağıdaki modelde bugün tekrar denendi ve sorunsuz çalışmakta:

Kod:
Yazılım Versiyonu TTN.21T1_220614
Donanım Versiyonu V1.0.25
ZXHN H298A V1.0

Son düzenleme:

Root atıldığında bufferbloat düzelir mi QoS açılabilir mi bir de DNS eklenebilir mi?

Root atıldığında bufferbloat düzelir mi QoS açılabilir mi bir de DNS eklenebilir mi?

Bu bufferbloat bana öyle büyük dert oldu ki ne yaparsam yapayım düzelmedi bu yöntemle bile düzelmiyor hocam hatta hiçbir etki etmediğini söyleyebilirim boşa uğraşmayın büyük ihtimalle en iyi çözüm yeni sağlam modem almaktır ya daişte TT başvurup küçük modemi değiştirmek gerekiyor (5GHz kutusu) zaten kronik sorunlu olduğu için bufferbloat sorununu o yaşatıyor.

WI-FI6 TP-Link TT routerı versede bir iyi router gorse yüzümüz TT'nin en iyi Router'ı.

WI-FI6 TP-Link TT routerı versede bir iyi router gorse yüzümüz TT'nin en iyi Router'ı.

Ah keşke keşke ama o şans bana fazla zaten fiber şansımı kullandım bir 10 sene sonra herhalde artık sorun çözülür.

H298A V9 için deneyen oldu mu güncel olarak root atılabiliyor mu?

Yararlı rehber elinize sağlık öncelikle.

ZXHN H168A v2 Turkcell Superonline için aynı işlemi yapamıyoruz. Turk Telekom modemleri içinde geçerli, yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…