Rehber ZTE Modem Root Yetkisi Elde Etme

Abi modeme kullanıcı konfigürasyonunu yeniden yükle dediğimde bütünlük kontrolü başarısız dedi hatalı mı yaptım diye tekrar her şeyi baştan yaptım yine aynısını dedi yardımcı olursan sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba! ZXHN H168A V2.1 modem/router root şifresini öğrenebilmem için Linux(Ubuntu)'ta çalışabilecek bir script ya da herhangi bir yöntem var mıdır? Sistemim eski olduğu için Windows çalışıtaramıyorum ne yazık ki. Hap gibi hazırlanmış bir kılavuzdan yararlanamamanın acısını yaşıyorum şu an.

ZTE H3600 ile nasıl yapabiliriz bunu bir yöntemi var mı acaba araştırdım biraz bulamadım?

Batch scriptini çalıştırdığınızda ekrana düzeltmeniz yerler geliyor esasen.
43-44. satır bununla ilgili ama 5. adım da bununla ilgili.
Eki Görüntüle 1386025

Scprit çalıştırıyorum Python kurulsun mu da evet diyorum kurmaya çalışırken kendiliğinden kapanıyor

Scprit çalıştırıyorum Python kurulsun mu da evet diyorum kurmaya çalışırken kendiliğinden kapanıyor

Elle kurdum Python görmüyor, Recep ustanın videoyu uygulayım diyorum py setup komutu çalıştıramıyorum yardımcı olabilir misiniz uzak yardım vs ile

Son düzenleme:
Aynı sorunları ben de yaşamıştım. Script sorununu çözemedim ama diğeri kolay. py setup girince pyhton hatası veriyordur. O hatayı buraya yapıştırın çözümü vereyim size.

Kontrol sağlayacağım. Python sürümünü manuel kurup script üzerinde Python kurulumuna Hayır diyerek ilerleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…