Rehber ZTE Modem Root Yetkisi Elde Etme

Selamlar, Türksat Kablonet'e gectim, ZTE F6600 modem var. Bu rehberde belirtilen islemleri yapmaya calisiyorum ama "kullanici konfigurasyon yonetimi" bölümü hiç yok bende, dolayisiyla konfigurasyon dosyasini indiremiyorum bile. Baska bir yontem vs var midir bunu yapabilmek icin? 'Epuser' kullanicisi ile giriyorum.

Software Version V9.0.11P2N4
Boot Version V9.0.10P10N5

1. mesajda anlatıldığı gibi yapınca wifi geldi.Modemi sıfırlayınca gidiyor bu normalmi?

Birde root yapmadan önce pc ye eternetle bağlanınca 192.168.1.1 ile direk modem arayüzüne bağlanabiliyordum.Şimdi pc ye manule ip verince bağlanabiliyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim?

Dostlar merhaba. TurkNet'in vermiş olduğu ZTE ZXHN H298A V1 model modemi kullanıyorum. Mac veya IP aralığı üzerinden internet hızını bazı cihazlarda limitlemek istiyorum. Ancak QoS ayarlarında bu sadece lan için mümkün gözüküyor. Root işlemi ile wifi ağındaki cihazlar için bu mümkün hale gelebilir mi? Acil yardıma ihtiyacım var bu konuda. 3, 5 demeyin bilginizi esirgemeyin lütfen.

vardır illa ya sağ click ögeyi incele o butonu gizlemişlerdir. bir şekilde vardır bi ismi

bu adımda böyle bir hata alıyorum. V1 de dahi çalışmıyor bu yöntem sanırım.

güncelleme;

hocam sen bin yaşa ömründe! senin verdiğin komutlarla takır takır hazırladım yeni rootlu config dosyasını. ana konudaki komutlarda hata alıyordum. eline sağlık.

güncelleme 2;

evet rootu başarıyla yaptım ancak amacıma ulaşamadım. maalesef bu modemde hiç bir şekilde QoS kullanarak belirli IP veya MAC adreslerine veri trafiği veyahut download speed limiti koyamıyorum. bari rootlamışken IP v6'ya geçeyim dedim. Turknet'e destek kaydı açtım öncesinde IP v6'yı tanımlamaları için ancak bu hizmetin durdurulduğunu, çalışmaların devam ettiğini şuan IP v6 hizmeti veremediklerini söylediler. Al çöpe bas modemi kısacası.

Son düzenleme:
aynı modemden bende de var siz oradaki gizlenmiş menüyü çıkartmanın yolunu buldunuz mu?

Hocam bende sizde olan modemin bire bir aynısı var ama sizin dediklerinizi yaparken decode işleminde "valueerror: Payload header does not start with the payload magic." hatası alıyorum sonra ise boş bir config.xml veriyor bana. Yardımcı olabilecek var mı acaba lütfen.

Modem yazılım versiyonu: "ttn. 26_240416"
Modem donanım versiyonu: "v1.0. 25"
Modem türü: "Zxhn H298a v1.0"

Kusuar bakma yanlış kişi: C

Sana Config dostamı atsam bana geri düzenlenmiş halini atar mısın?

Bende de aynı hatayı veriyor çözebildin mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…