Rehber ZTE Modem Root Yetkisi Elde Etme

11843 Hocam öncelikle elinize emeğinize sağlık , bir hortlatiyim dedim. press_here yazan bat dosyasına seri numarası isteyince yapıştırdım modeme yükledim fakat root şifresi ile giriş yapamadım "$F1r1@dl" ne yapmam gerek acaba ?

Merhaba,
Eki Görüntüle 2376730
Py setup.py install --user aşamasında bu hatayı alıyorum, destek olabilir misiniz?

Pip install setuptools.

Pip install setuptools.
Cevap vermem için hesap doğrulanması gerekiyodu, direkt yazdıktan sonra hiç bakmadım otomatik olarak bu cevabı göndermiş site. "No module named '****'" hataları genellikle bir python modülü bilgisayarınızda yokken oluşuyor, sizin durumda da 'setuptools' modülü yok. Bunu düzeltmek için cmd (command prompt) açarak "pip install setuptools" yazmanız gerek.

Son düzenleme:
Makale doğru ancak kurulacak bir eklenti daha mevcut, onunla kurdum ben.
pip install pycryptodomex
pip install setuptools

Videodaki gibi kendim cmd üzerinden yaptım olmadı hazır programı indirdim yine olmadı seri no yanlış diyor config dosyası hatalıdır dedim bi kaç kez denedim yine olmadı yardımcı olurmusunuz ?

Dosya Ekleri

• IMG_3294.jpeg
    190 KB · Görüntüleme: 33
Videodaki gibi kendim cmd üzerinden yaptım olmadı hazır programı indirdim yine olmadı seri no yanlış diyor config dosyası hatalıdır dedim bi kaç kez denedim yine olmadı yardımcı olurmusunuz ?
Şifrelemeyi değiştirdiler diye biliyorum

Zte H1601 için aşağıdaki hatayı alıyorum var mı bu sorunu aşan.

"ValueError: Payload header does not start with the payload magic."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…