Rehber ZTE Modem Root Yetkisi Elde Etme

Hayır serial girdim. Buraya atarken XXXXXXXXX olarak attım.

H298A isimli dosya ya da klasör bulunamamış.

Gençler bir sorun var ttkom anladı sanırım. Şuan bende internet gitti telefonun internetinden yazıyorum sadece. Açılan sayfalarda dns probe dimisher no internet hatası alıyorum resetlemek gerekecek modemi..

edit:

Sorunu çözdüm modem root kısmında dns girmiştim 4225/4224 şeklinde anlaşılan bunu engellemişler direkt modemden yapınca engelliyor herifler... Bunlara dava açsam tazminat alır mıyım ki acaba.

ZTE zhxn H168A modemimde denedim serial no girip XML dosyası oluşturduğumuz adımda assertion error tarzı hatalar aldım.

ZTE zhxn H168A modemimde denedim serial no girip XML dosyası oluşturduğumuz adımda assertion error tarzı hatalar aldım.

H168A icin ben de ayni hatalari aliyorum. Sanirim ttnet onunla baya oynamis.

H298A firmware bulup yedirmeyi deneyecegim. Arayuz ve mekanik ayni. Bir gelisme olursa yazarim.

Son düzenleme:
H168a için ben de ayni hatalari aliyorum. Sanirim TTNET onunla bayağı oynamis.

H298a Firmware bulup yedirmeyi deneyecegim. Arayuz ve mekanik ayni. Bir gelisme olursa yazarim.

Teşekkürler ama 1 hafta önce gelen güncelleme ile modemim sorunsuz oldu. 5 GHz'de kopma yaşamıyorum artık.

Warning: No signature provided!

Bu şekilde hata alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…