Rehber ZTE Modem Root Yetkisi Elde Etme

Arkadaşlar elinde Config düzenleme için açılamayan BIN dosyalarına sahip olanlar Google.Drive, Yandex.Disk veya OneDrive üzerinden dosyalarını yükleyebilir mi? Belki yardımcı olabilecek bir detay çıkar.

ZTE H3600 V9 modelini kullanıyorum. Maalesef " Kullanıcı Konfigürasyon Yönetimi " bölümü bulunmuyor. Config dosyasını edinmenin farklı bir yolu yok mu?
Superonline Galiba bunun bir yolunu buldun mu acaba?

Geçmiş olsun arkadaşlar modeme bir şekilde arka planda güncelle yapmış ttkom modem DNS ayarlarından dolayı interneti kesti bende resetlemek zorunda kaldım her şey başa döndü. Modem arayüzü falan değiştirmişler. Eğer her şeye rağmen internete giremiyorsanız Realtek'in internet kurulumunu yapın. Ben öyle yaparak bağlayabildim PC'yi internete.

ZTE modemlerde root yetkisi almak için ZTE Config Utility isimli yazılımı kullanabilirsiniz. İşte adım adım Conifg dosyasının şifresini çözüp düzenleme rehberi.
modemim V9 oldugu için sanırım ve böyle bir hata alıyorum..

Kod:
Signature: H298A V9
Failed! Trying again, with signature: H298AV9
Malformed decrypted payload, probably used the wrong key!

Paylaşımlar için teşekkürler. Bende aynı hatayı aldığım için root işlemini tamamlayamadım.

Python:
Signature: H298A V9
Failed! Trying again, with signature: H298AV9
Malformed decrypted payload, probably used the wrong key!

Recep bey merhabalar videoyu izledim ve çok faydalı buldum, fakat şöyle bir sorunumuz. Turkcell de aynı modemi veriyor fakat management & diagnosis altında System Managament girdiğimde sadece / Device Managament Başlığı bulunuyor User Managament başlığı yok. dolayısıyla bu veriyi modemden alamıyorum. bu durumda ne yapmamız gerekiyor acaba? Zira modeme çok kısıtlı erişim verilmiş. hiçbir şekilde operatör tarafından verilen kullanıcı adı ve şifre bölümü gözükmemekte. bu sebeple modemi farklı bir operatörde kullanamıyorum. konu ile ilgili bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? gerekirse size modemi gönderebilirim.
Recep bey merhabalar videoyu izledim ve çok faydalı buldum, fakat şöyle bir sorunumuz. Turkcell de aynı modemi veriyor fakat management & diagnosis altında System Managament girdiğimde sadece / Device Managament Başlığı bulunuyor User Managament başlığı yok. dolayısıyla bu veriyi modemden alamıyorum. bu durumda ne yapmamız gerekiyor acaba? Zira modeme çok kısıtlı erişim verilmiş. hiçbir şekilde operatör tarafından verilen kullanıcı adı ve şifre bölümü gözükmemekte. bu sebeple modemi farklı bir operatörde kullanamıyorum. konu ile ilgili bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? gerekirse size modemi gönderebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…