Rehber ZTE Modem Root Yetkisi Elde Etme

Teşekkürler Emeğinize Sağlık. Şahane bir paylaşım olmuş. Sayenizde Modemime Root Yetkisi ile giriş yapabiliyorum..

V9 için yapabilen var mı?
Ben yapamadım v 9 çözüm yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elinde Config düzenleme için açılamayan BIN dosyalarına sahip olanlar Google.Drive, Yandex.Disk veya OneDrive üzerinden dosyalarını yükleyebilir mi? Belki yardımcı olabilecek bir detay çıkar.
Açılmayan sürümlere ait config dosyasını bi paylaşsanız yardımcı olunabilecek bir detay çıkar belki demiştik ama paylaşan olmadı daha henüz.

Paylasabilirim ben Config ve Mac bilgilerini özeden gönderiliyor mu?
Açılmayan sürümlere ait config dosyasını bi paylaşsanız yardımcı olunabilecek bir detay çıkar belki demiştik ama paylaşan olmadı daha henüz.

Hayir, guvenilir bir dosya yukleme servisine dosyayi yukleyip herkese acik hale getirdiginize emin olduktan sonra linkini buraya birakabilirsiniz.

Dosyayı sıkıştırın ve sıkıştırılmış bu dosyayı aşağıdaki servislerden herhangi birine, herkese açık olacak şekilde yükleyin ve indirme bağlantısını bizimle paylaşın:

Lik v 9 için bilgilerde içinde

Son düzenleme:
Merhaba. Benim de Turkcell'in vermiş olduğu VDSL H168a modem var. Konuyu inceledim fakat bende yönetim panelinde kullanıcı konfigürasyon menüsü yok. Acaba bu yazılımı USB ile güncellemek mümkün mü?

Merhaba. Benim de Turkcell'in vermiş olduğu VDSL H168a modem var. Konuyu inceledim fakat bende yönetim panelinde kullanıcı konfigürasyon menüsü yok. Acaba bu yazılımı USB ile güncellemek mümkün mü?
Merhaba ilgili model buradada basloğa acılmıs ancak çözüm sanırım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…