Rehber ZTE Modem Root Yetkisi Elde Etme

H298A arkadaşlar. Ara yüzü hiç açılmıyor bende.

Sanırsam V9 için henüz bir çözüme ulaşılamamış aynı sorun ile karşı karşıyayım umarım çözülebilir.

Uğraşmak isteyen var ise seri porttan firmware yükleme arayüzüne girilebiliyor.
Şu anda cihazı kullandığım için kurcalayamıyorum.

Merhaba,

Bu şekilde bridge mode'u aktif edebiliyor muyuz?

Teşekkürler.
bridge modu ile bende ilgileniyorum,irtibatta kalalim. lutfen bilgisi olan arkadaslar sade bir dille anlatirlarsa cok memnun oluruz.yardimlarinizi bekliyoruz.
merhaba,paylasimlariniz cok degerli ve eşsiz gerçekten.
iki tane h298a v1.0 cihazim var ve birini bridge modunda kullanmak istiyorum. cihazi bridge modunda kullanmak icin cesitli ayarlar yapmak gerekiyormus sanirim ama emin degilim (dhcp,ip araligi v.s. )
bunlarin son hali( tum bridge ayarlari yapilmis,tak calistir) .xml dosyasindan yapilabilir mi yapilirsa bu konuyu anlattiginiz yerde xml'de degistirilecek yerleride yazar misiniz lutfen !!!

Son düzenleme:
Batch scriptini çalıştırdığınızda ekrana düzeltmeniz yerler geliyor esasen.
43-44. satır bununla ilgili ama 5. adım da bununla ilgili.

bahsettiginiz sey,batch scriptini calistirmak ile alakali ve zaten anlattiklariniz ile gerekli root islemini gerceklestirdim.
5. adimda anlattiginiz script kodlarin ROOT ile alakali olup,bridge ile alakasiz oldugunu biliyordum ben. yanlis mi biliyorum acaba

Bridge modu ile bende ilgileniyorum, irtibatta kalalim. Lütfen bilgisi olan arkadaslar sade bir dille anlatirlarsa cok memnun oluruz. Yardimlarinizi bekliyoruz.

Bridge mod için "Kolay Menü"'den "Kolay Bridge/Köprü" seçeneğine girin ve "Açık" konumuna getirin. Daha sonra kullanmak istediğiniz routerin WAN portunu modemin LAN4 portuna bağlayabilirsiniz.

WLAN seçeneğini "Kapalı" konumuna getirirseniz modemin Wi-Fi ağları da kapanacaktır ve bu sayede boş yere Wi-Fi çalıştırmamış olursunuz.

Merhaba,
Bunları yaptıktan sonra TTNET'in modeminde internet ışığı kırmızı yanıyor. Bağladığım diğer router ise Wi-Fi sinyali yayıyor ve internete kablosuz olarak bağlanabiliyorum ancak kablolu bağlantıyla internet bağlantısı gerçekleşmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bridge moddaki modemde internet ışığının kırmızı yanması ve internete bağlanamamanız normal. Modem, internete bağlanmadan interneti köprülüyor çünkü.
Köprü modu ile modemin LAN4 portunu, routerin WAN portuna bağladıktan sonra PPPoE kullanıcı adı ve şifrenizi routere girip router ile internete bağlanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…