ZTE modemde TurkNet kullanıcı adı ve şifresi nereye yazılır?

Yer
İstanbul
Merhaba Technopat ailesi,

Türk Telekom taaahhüdümüz bitttikten sonra TurkNet'e geçmek istedik ve sonunda birkaç saat önce TurkNet internete geçiş yapabileceğimiz kullanıcı adı ve şifremizi SMS olarak göndermiş. :)

Adım adım bu kullanıcı adı ve şifreyi nereye yazmam gerek?
Hangi aşamaları izleyeceğim?

Modem marka: ZTE.

Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu az önce izledim ve benimkisiyle hiçbir alakası yok. Burada çıkan şeyler benim arayüzümde çıkmıyor maalesef.

Bu videoyu az önce izledim ve benimkisiyle hiçbir alakası yok. Burada çıkan şeyler benim arayüzümde çıkmıyor maalesef.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Birisi ADSL ve VDSL modem.
Diğeri Fiber Router Ara yüzleri biraz farkı bu yüzden.

Birisi ADSL ve VDSL modem.
Diğeri Fiber Router Ara yüzleri biraz farkı bu yüzden.

ZTE ZXHN H168A
Benim modemim marka ve modeli bu üstat.

Dosya Ekleri

• 1659358711759.png
    1659358711759.png
    28,2 KB · Görüntüleme: 317
Eğer cihazının bu ikisi değilse, modem markası vermeniz yeterli olmaz.
Model numarası belirtmeniz gerekmektedir.

Kolay kurulum bölümünden gerekli adımları takip ederek. Modem kurulumunuzu tamamlayabilirsiniz.
Genel Ağ sekmesine tıkladıktan sonra soldaki yan sekmelerden WAN yazan yere tıkladım ve internet kısmına tıkladıktan sonra PPP başlığı altındaki kullanıcı adı ve şifre kısmına gerektiği gibi TurkNet tarafından verilen kullanıcı adı ve şifreleri girdim.
Uygula dedim. Hemen hız testi yaptım ama hala 24Mbps hız alıyorum, Türk telekom interneti kullanmaya devam ediyorum. Anlamadım :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı