Hangi cihazlar arasında denediniz?
ZTE Blade A506 cihaza, Turkcell T70 ROM'u kurmuştum. Yardımcı olmaya çalışırım.
ZTE Blade X9 ROM'unu TT175e kurmaya çalıştım ama error 5 verdi bende zorlamadım, yapabilirsem çok iyi olur yedek telefon olarak kullanıyorum, rros kadar rezalet bir sistem yok, şu telefona ROM'da yok zaten olanların hepsinin linki kırılmış.
ZTE Blade X9 cihazda Snapdragon işlemci var. TT175 cihazda MediaTek işlemci var. Uyumsuzluk sorunu var.
Cihaz için ROM portlamayı deneyebilirim. İnternet üzerinden TWRP mevcut zaten.
Rros çok güzel bir sistem bence ama cihaza offical olarak çıktığı zaman güzel.
AIDA64 indirip Android kısmından kernel bölümünü SS atarsanız yardımcı olurum.
Kanka teşekkür ederim ama zamanını çalmak istemiyorum, eğer saatlerini almayacaksa, strese girmeyeceksen yap, diğer türlü cidden istemem, yine de atayım.Eki Görüntüle 1163897
Cihaz için birkaç farklı seçenek mevcut.
Vıbe UI ROM. Lenovo A7010 cihazın sistemini alıp uyarlıyabilirim.
MIUI 9 ROM. Aynı kernel ve versiyon olduğu için portlaması kolay olacaktır.
AOSP ROM'lar. Standart rros, linageos temalı ROM'lar.
ZTE Blade V580 sizin cihazınızın ZTE modeli. Bunun ROM'unu alıp direk kurmayı deneyebilirsiniz.
ROM portladıktan sonra bir süre deneyimleyip hata vasra söylemeniz gerekmekte. Cihaz elimde olmadığı için hata düzeltme konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
ROM uyarlama işlemi kolay bir iştir, mesele hata düzeltme kısmında. Bu işi sevdiğim için sorun olmaz hocam.
Hata konusunda yardımcı olurum hocam, internetten baktığımda bu model için Blade V9 diyordu demek ki V580miş teşekkür ederim bilgi için, MIUI olabilir aslında, çok önceden Z5 telefonuma Viper OS kurmuştum aşırı hoşuma gitmişti RAM kullanımı çok azdı ve aşırı hızlıydı yazılım olarak.
Biraz gecikeceğim, normalda 1 güne tamalarım ama okul işlerim çıktığı için cumartesi günü size hazır bir şekilde sunarım.
Hiç sorun değil, kolay gelsin şimdiden.
@364809 abi bizim yazılım vardı. Şaka bir kenara stock ROM kurdum iyice kafayı yedi telefon sürekli kendi kendine yeniden başlayıp duruyor ayar oldum, yazılım falan yapmana gerek yok değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.