ZTE Zxhn H168A modem Access Point olarak kullanılamıyor

batuhandivrik

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, yukarıda belirttiğim cihazı AP olarak kullanmak istiyorum ama 192.168.1.1'de iken çalışıyor ama kopmalar yaşatıyor çakıştığı için modemimle ve 192.168.1.2 yapınca da bu sefer internet gelmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yukarıda belirttiğim cihazı ap olarak kullanmak istiyorum ama 192.168.1.1'de iken çalışıyor ama kopmalar yaşatıyor çakıştığı için modemimle ve 192.168.1.2 yapınca da bu sefer internet gelmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Hocam bu konuda çözüm bulabildiniz mi?
Aynı sorunu yaşıyorum.

Arkadaşlar aynı sorun bendede var ip değişince kablolu olarak router görevi görüyor ancak wifiden bağlanınca internete çıkamıyorum. Çözebilen var ise çok memnun olacağız..

@Recep Baltaş yardımcı olabilirmisin ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar aynı sorun bendede var ip değişince kablolu olarak router görevi görüyor ancak wifiden bağlanınca internete çıkamıyorum. Çözebilen var ise çok memnun olacağız..

@Recep Baltaş yardımcı olabilirmisin ?
Buna bir çözüm bulabildiniz mi acaba? Ben de deniyorum kabloyla bilgisayara internet aktarıyor ama wifi sine bağlanınca ya bağlanmıyor internet yok diyor veya sürekli internet kopuyor. Ayrıca access point olarak bağladığımda ana modemimde de wifi kopmaları oluyor veya genel olarak tüm internette anlık donmalar oluyor. Bunları engelleyecek herhangi bir modu var mı bu modemin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı