ZTE ZXHN H168A Modem hız düşmesi

Lordam26

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.
Yaklaşık 1 ay önce yeni bir adrese taşındım ve Superonline internete başvurdum. 50Mbps hız alabileceğim söylendi ve gerekli kurulum işlemi tamamlandı. İnternet sorunsuz şekilde geliyor ve hızı sözleşmemdeki rakamdan bile yüksek alabiliyorum. Lakin şöyle bir sorun var ki belli aralıklarla hızım normal oranların inanılmaz altına düşüyor. Bu değerler kimi zaman 1.5Mbps, 2Mbps, 8Mbps vb gibi. Sorun modemi kapatıp açtığımda düzeliyor ve yine 50Mbps internet almaya başlıyorum. Bazen 2-3 günde bir bazen günde 1-2 defa bu ani hız düşme sorununu yaşıyorum. Şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla modemi kapatıp açmadan sorun hiçbir şekilde düzelmiyor. Modem ara yüzüne baktığımda ve adresin alt yapısını sorguladığımda alabileceğim hızın 85Mbps göründüğünü belirtmek isterim. Herhangi bir çözüm önerisi veya daha önce buna benzer bir durum başına gelen oldu mu? Çözüm yolu nedir?

Modem: ZTE ZXHN H168A

Merhaba aynı sorunla 6-7 aydır uğraşıyorum. 35 Mbit VDSL hizmet alıyorum. Altyapının alabileceği en stabil değer bu. TurkNet, Türk Telekom, Millenicom hepsi ekip yolladı hiçbiri sorunu çözemedi. 3 defa yeni modemle test ettim sorun aynı. İç tesisat kontrol ettirildi hiçbir sorun yok ama gel de anlat işte.

Merhaba aynı sorunla 6-7 aydır uğraşıyorum. 35 Mbit VDSL hizmet alıyorum. Altyapının alabileceği en stabil değer bu. TurkNet, Türk Telekom, Millenicom hepsi ekip yolladı hiçbiri sorunu çözemedi. 3 defa yeni modemle test ettim sorun aynı. İç tesisat kontrol ettirildi hiçbir sorun yok ama gel de anlat işte.
Aynı duruma ben düştüm

Merhabalar,
Konu biraz eski ama üzerinde konuşulmuş konu varken de sıfırdan konu açmak istemedim. Modemdeki bu yavaşlama konusuyla ilgili bir çözüm bulabilen var mı?
Yazlığıma vodafone internet hattı bağlattım. Bu yavaşlama olayı neredeyse 24 saatte bir oluyor. Bazen aralıklar daha kısa da olabiliyor.

Merhabalar,
Konu biraz eski ama üzerinde konuşulmuş konu varken de sıfırdan konu açmak istemedim. Modemdeki bu yavaşlama konusuyla ilgili bir çözüm bulabilen var mı?
Yazlığıma vodafone internet hattı bağlattım. Bu yavaşlama olayı neredeyse 24 saatte bir oluyor. Bazen aralıklar daha kısa da olabiliyor.
Düzelmez o modemlerin bazıları sıkıntılı. Modem değişecek mecbur keenetic tavsiye ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı