Erencikefe
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Veteriner
Evimde Türk Telekom'dan kalma daha eski bir modem var. Bir de TAA 2007'den kalma ZyXEL P660 var. ZyXEL'i takınca çalışıyor ama cihaz çok eski olduğundan kullanmasam daha iyi deyip rafa kaldırdım. Yaklaşık 1 haftadır bu ZTE modemi bridge olarak kullanmaya çalışıyorum fakat ne yaptıysam yaptım hatalardan kurtulamadım. Birincisi cihazı diyelim ki kolay kurulumdan vs. ayarladım bridge olarak alet çalışmaya başlıyor fakat çok fazla kopma sorunu yaşanıyor. İkincisi çok derinlere inip hayatımda hiç görmediğim ve anlamadığım ayarları kurcalayıp bir sürü makale okuyup gelişmiş ayarları denedim. Birazcık azaldı belki de ama daha farklı sorunlar çıktı vs. en son root atma olayını gördüm ama Config dosyasını deneyince hata alıyordum belki de desteklemiyordur. Bu aleti sorunsuz bir şekilde dağıtıcı olarak kullanmamın hiçbir yolu yok mudur? Oturma odasında ana modemimiz duruyor, ama başka yerlere Wi-Fi ulaşmıyor. Ailem mutfakta zaman geçirdiği için hem benim de odama çok uzak diye bu modemi odamda çoğaltıcı olarak kullanmak istiyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.