Arkadaşlar, biraz önce TurkNet'ten mail geldi. IPv6 geçişlerine başlamışlar. Geçiş yapmak isteyenlerin modem ayarlarını yapması lazımmış. Elimde TT'nin verdiği bu fiber modem var arayüzde birkaç bilmediğim ayarlar var bunlar nasıl olmalı?
Arkadaşlar, biraz önce TurkNet'ten mail geldi. IPv6 geçişlerine başlamışlar. Geçiş yapmak isteyenlerin modem ayarlarını yapması lazımmış. Elimde TT'nin verdiği bu fiber modem var arayüzde birkaç bilmediğim ayarlar var bunlar nasıl olmalı?
Eki Görüntüle 771860
Hocam TurkNet aktif etmiş kullananlar var.IPv6 Türkiye'de henüz kullanılmıyor istediğinizi yapın bağlanamazsınız.
Edit: Yakında kullanıma geçecek TurkNet.
Bu model modemde root erişim izni sağlamanız gerekiyor ipv6 ayarları için artı olarak Turknetin de tanımlaması lazım bu arada@Küçükpazarlı Hocam, ayarlari bulabildiniz mi? Bulduysaniz TurkNet size IPv6 sunmaya basladi mi?
Zaten test siteleri hariç destekleyen site yok boşverRoot erisimi sagladim, TurkNet forumunda buldugum birkac ayari da yaptim. TurkNet'in tanimlamasi icin ariza kaydi olusturmak kaldi. Bu surede ayarlarin dogru oldugundan emin olmak istiyorum.
Minecraft'ta sunucu açarken Hamachi illetiyle uğraştırmama gibi bir artısı da varZaten test siteleri hariç destekleyen site yok boşver![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.