Çözüldü Zula 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

bülentbey

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı formatladıktan sonra bu hatayı almaya başladım. Neredeyse her türlü çözüme baktım uyguladım ama sonuç alamadım. Windows güncelleştirmelerim tam herhangi bir güncelleştirme yok. Oyunu silip yükleyip açtıktan sonra vcruntime140.dll hatası alıyorum bu hatayı tekrar vcruntime1440.dll indirerek gideriyorum sonrasında 0xc000007b hatasını alıyorum ve bu hata giderilmiyor. Microsoft Visual C++ redistributable tarzı olan çözümlerin hepsini denedim indirdim fakat hala aynı.

Rapor paylaşın.

Rapor paylaşın.

Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyalarını kaldırın.

C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll

C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll

Daha sonra Visual C++ 2015 paketini (ARM dışında) hem x86 hem de x64 olacak şekilde kurun. Kurulum esnasında hata alacak olursanız Denetim Masası üzerinden 2015 paketlerini onarın.

Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyalarını kaldırın.

C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll

C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll

Daha sonra Visual C++ 2015 paketini (ARM dışında) hem X86 hem de X64 olacak şekilde kurun. Kurulum esnasında hata alacak olursanız Denetim Masası üzerinden 2015 paketlerini onarın.

Dediğiniz gibi kaldırdım belirttiğiniz linkten indirdim fakat böyle oluyor. x86 içinde aynı sorun söz konusu.
1674818604014.png

Son düzenleme:
Çözüm
Bu tür sorunlar yaşadığınız zaman internetten DLL indirmek yerine gereken paketlerin kurulması gerek. Kurmanıza rağmen hata alıyorsanız rapor oluşturup paylaşabilirsiniz. Sorunlu DLL dosyaları silinmeden paketlerin kurulması bir işe yaramıyor maalesef. Bunu da hata raporuyla tespit edebiliyoruz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı