Ne kadar yüklersin bilemem ama Steam'a yüklersen paran çöp olmaz en azından. Zula da para bitince silahlar da gidiyor. Tekrar tekrar yüklemen gerekiyor.
Ne kadar yüklersin bilemem ama Steam'a yüklersen paran çöp olmaz en azından. Zulada para bitince silahlar da gidiyor. Tekrar tekrar yüklemen gerekiyor.
12k ZA çok pahalı değil öncelikle, bir de konu sahibine yardımcı olmak yerine yok oyuna para yatırma, yok şu, yok bu. Arkadaş adam size sormuş mu oyun nasıl veya oyuna para yatırayım mı? Çok alakasız yorumlar var, moderatörler görmüyor mu acaba?
Ve 12K ZA alacaksan sandık aç, daha karlı olur öyle her zaman.
Hocam hiç yatırmaya uğraşma ben oyunu bıraktım al hesabımı sana satayım cuzi bir miktara. Belki aylardır girmiyorum. 10K za vardır. Eski bilgisayarda el mahkum giriyorduk ama artık yüzüne bile bakmam. Gel kurtar beni şu dertten .
Bedava da değil ya sen de var ya Desen, eklenti her şeyi full, +6 birçok seti var. Uğraşmak istemediğimden öylece duruyordu konuyu görünce hop atladım Yoksa 250'den giden hesaplar var, onlarla aynı. Millet deli gibi para yatırıyor ilginçtir.