Zula 12.000 ZA ile ne yapılır?

petro_2

Hectopat
Selam arkadaşlar. Zula'ya 12.000 ZA yükleyeceğim. Zula oynayan arkadaşlar ve eskiden ZA yatırmış olan arkadaşlar 12.000 ZA'ya ne yapabilirim?

İstediklerim: Güzel desenli ve artılı bir silah istiyorum. Bu tür şeyleri geliştirmek için ne alabilirim? 12.000 ZA bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni gelen kasalardan uzak dur çok pahalılar 500 za olsa yine alınmaz çünkü oranlar kötü.

Fırsat sandığı gelince alabilirsin ama benim sana tavsiyem para yettiği kadar fırsat sandığı alman ve sonrasında aks yapman aks çok işe yarıyor mesela ben bu oyunu betadan beri oynayan biriyim her quantum var eşsiz desenlerim var neyse konuyu dağıt mıyım aks çok işe yarıyor örneğin ben nisan aks varken 2000 za ya MPT 76 sınırsız çıkarttım aks can dır bir de bu arada oyuna az para yatır mesela ben 20 TL'ye bunları aldım bütün qualar var bende mesela bütün derken kar98 + MPT + M93R glock 18+ iyi silahların yarısında qua var eşsiz desenlerim zaten betada verilmişti.

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim. Fakat oyuna para yatırma demişsiniz bir dakika sonra CS ve Valorant'a yatır demişsiniz. Bilgisayarım ikisini de kaldırmıyor maalesef. Önerileriniz için teşekkür ederim.
Bu oyuna para yatıracağım diye demediğinizi bırakmadınız. Yanlış yerde yanlış konu açtım galiba. Oyun zevklerine saygı duyan yok.
Ayrıca yazık kafana diyen arkadaşlar Steam'den bir sürü para vererek oyun oynadığınız belli.

Soruma tek doğru düzgün cevap veren sen olmuşsun. Teşekkür ederim fikirlerime saygı duyduğun için.
Hala gülücük atanlar var...

Son düzenleyen: Moderatör:
Zulaya yatıracağına oyun vs. al en azından boşa gitmez paran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…