Çözüldü Zula 'A monitor program has been found running in your System' hatası

• Konuyu başlatan 326001
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.437
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

326001

Kilopat
Makaleler
4
Hayatımda ilk defa Zula oynayacaktım. Oyunu yükledim ve tam girerken bu hatayı aldım. Process Monitör raporu incelediğim için bilgisayarımda yüklü ama onu bile sildim. Anti virüs kullanmıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Eğer rapor atmak gerekiyorsa, atayım ama bu sorunda hiç rapor atan olmadığı için onu en sona sakladım.
Herkese teşekkürler.

Çözüm
Process Monitor çalıştığı sürece bellektedir. Bilgisayarını yeniden başlatsan bile bellekte kalmaya devam edebilir.

• CMD'yi Yönetici olarak çalıştırın.
  • Sonrasında şu şu komutu girin: fltmc filters

1609511978897.png

Görüldüğü üzere Procmon24 servisi çalışmakta

• Normalde bu servisi durdurmak için şu komutu giriyoruz: Fltmc unload PROCMON24 ama Procmon'da bu işlem çalışmayacak. Bu yüzden bilgisayarı yeniden başlatmak gerekiyor.
  • Fakat normal bir yeniden başlatma da işe yaramaz. Bu yüzden şu komutla yeniden başlatıyoruz: shutdown /r /f /t 0
  • Bu işlemden sonra artık sorun kalmayacak.
Hayatımda ilk defa Zula oynayacaktım. Oyunu yükledim ve tam girerken bu hatayı aldım. Process Monitor raporu incelediğim için bilgisayarımda yüklü ama onu bile sildim. Anti virüs kullanmıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Eğer rapor atmak gerekiyorsa, atayım ama bu sorunda hiç rapor atan olmadığı için onu en sona sakladım.
Herkese teşekkürler.

Hocam bu Allah tarafından gönderilen bir işarette olabilir.

Process Monitor çalıştığı sürece bellektedir. Bilgisayarını yeniden başlatsan bile bellekte kalmaya devam edebilir.

• CMD'yi Yönetici olarak çalıştırın.
  • Sonrasında şu şu komutu girin: fltmc filters

1609511978897.png

Görüldüğü üzere Procmon24 servisi çalışmakta

• Normalde bu servisi durdurmak için şu komutu giriyoruz: Fltmc unload PROCMON24 ama Procmon'da bu işlem çalışmayacak. Bu yüzden bilgisayarı yeniden başlatmak gerekiyor.
  • Fakat normal bir yeniden başlatma da işe yaramaz. Bu yüzden şu komutla yeniden başlatıyoruz: shutdown /r /f /t 0
  • Bu işlemden sonra artık sorun kalmayacak.

Son düzenleme:
Çözüm
Bilgisayarını yeniden başlat, düzelmesi gerek.
Teşekkürler. :)
Bilgisayarını yeniden başlat, düzelmesi gerek. Process Monitor çalıştığı sürece bellektedir.
Ben Process Monitörü silip de denedim. Bir daha yükleyeceğim 0xc7b hatalarına bakmak için. Bir sıkıntı oluşturur mu?
Ayriyeten, ben şu komutu da yazdım.
CMD'yi yönetici olarak açıp şunu yazdım
wuauclt.exe /updatenow

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı