kuzey12345 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar yeni Lenovo PC aldım Steam'den Zula indirdim sol üstte siyah bir kare çıktı mouse gitti bir şey yapamıyorum. En hızlı şekilde yardımcı olun
Arkadaşlar yeni Lenovo PC aldım Steam'den Zula indirdim sol üstte siyah bir kare çıktı mouse gitti bir şey yapamıyorum. En hızlı şekilde yardımcı olun
KS KS kuzey12345 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #11 Rolesional dedi: Deneyin açamazsanız oyun dosyalarını doğrulayın. Oyun dosyalarını doğrulamak sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Onu nereden yapabilirim? Artı 0 Eksi
Rolesional dedi: Deneyin açamazsanız oyun dosyalarını doğrulayın. Oyun dosyalarını doğrulamak sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Onu nereden yapabilirim?
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.675 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #12 kuzey12345 dedi: Onu nereden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'de Zula'ya sağ tık yapıp özellikler deyip dosyalarla alakalı bir kısım vardı oradan doğrulayın. Artı 1 Eksi
kuzey12345 dedi: Onu nereden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'de Zula'ya sağ tık yapıp özellikler deyip dosyalarla alakalı bir kısım vardı oradan doğrulayın.
KS KS kuzey12345 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #13 Rolesional dedi: Steam'de Zula'ya sağ tık yapıp özellikler deyip dosyalarla alakalı bir kısım vardı oradan doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Steam hesabında öyle oluyorsa ya Steam den Zula hesabına geçeceğim açılıyor sadece başla seçeneği var nasıl yapabiliriz onu? Artı 0 Eksi
Rolesional dedi: Steam'de Zula'ya sağ tık yapıp özellikler deyip dosyalarla alakalı bir kısım vardı oradan doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Steam hesabında öyle oluyorsa ya Steam den Zula hesabına geçeceğim açılıyor sadece başla seçeneği var nasıl yapabiliriz onu?
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.675 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #14 kuzey12345 dedi: Steam hesabında öyle oluyorsa ya Steam'den Zula hesabına geçeceğim açılıyor sadece başla seçeneği var nasıl yapabiliriz onu? Genişletmek için tıkla... Steam'den Zula hesabınızda oynayamıyorsunuz sanırım Zula'nın normal Launcher'ını kurun. Artı 0 Eksi
kuzey12345 dedi: Steam hesabında öyle oluyorsa ya Steam'den Zula hesabına geçeceğim açılıyor sadece başla seçeneği var nasıl yapabiliriz onu? Genişletmek için tıkla... Steam'den Zula hesabınızda oynayamıyorsunuz sanırım Zula'nın normal Launcher'ını kurun.