Zula DirectX Texture Unnamed Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

undundund

Centipat
Ekran kartımın modeli:
  • Sapphire Nitro+ Special Edition 580 8G OC 8GB 256 bit HDDR5 DX(12)
Steam üzerinden Zula kurdum ve oynamaya başladım. Oyunda herhangi bir sorun yok. Kasmıyor yada oyun oynarken bir sorun yaşamıyorum.

Zula oyunu açıkken Windows tuşu yardımıyla masaüstüne gelmek istediğimde oyunun penceresini aşağıya atıp, diğer programlarda vakit geçirdikten sonra ''Can't create DirectX texture Unnamed'' hatasını alıyorum ve oyuna tekrar geri dönemiyorum. Ekran kartı sürücülerim güncel, DirectX kurulu herhangi bir sorun yok. Ne yapabilirim acaba? Nasıl bir çözüm izleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayı alma sebebin driver kaynaklı. Driverların eksik veya kurulumda hata yapmışsın.
DirectX İndirme Aracı yükle.
Windows güncel değilse güncelle.

Ekran kartı driver sorunlu olsa diğer programlarda sorun yaşardım bence. Premiere, AfterEffect vs. kullanıyorum.

Birde DirectX sürümüm 12 sanırım. Çalıştır'a dxdiag yazarak baktım ama bu attığınız link DirectX 9 yazıyor.

Bu hatayı alma sebebin driver kaynaklı. Driverların eksik veya kurulumda hata yapmışsın.
DirectX İndirme Aracı yükle.
Windows güncel değilse güncelle.
Hayır bu her steamden oynayan insanın yaşadığı bir sorun. (Her olduğundan emin değilim ama çoğu kişide bu yaşanıyor driverlar son sürüm directx son sürüm herşey tam.)

assjs
Screenshot_20210312-103556.png

Zula çalışanları ;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı