RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.506 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 7 Haziran 2022 #1 Merhaba. Zula oyununa girdiğimde bu hatayı alıyorum. Yardım eder misiniz? Dosya Ekleri Adsız.png 6,8 KB · Görüntüleme: 346
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #2 BattleEye sil yükle yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 7 Haziran 2022 #3 RowIinq dedi: Merhaba. Zula oyununa girdiğimde bu hatayı alıyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Zamanında bende Zula oynarken böyle bir hata çıkmıştı biraz bekledim oyuna girmişti. Artı 0 Eksi
RowIinq dedi: Merhaba. Zula oyununa girdiğimde bu hatayı alıyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Zamanında bende Zula oynarken böyle bir hata çıkmıştı biraz bekledim oyuna girmişti.
KS KS RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.506 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 7 Haziran 2022 #4 bbnoS dedi: BattlEye sil yükle yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda sanırım BattlEye yok. Windows 10'dan Windows 7 Home Premium yaptım dün. HONDA VTEC 1.6 dedi: Zamanında bende Zula oynarken böyle bir hata çıkmıştı biraz bekledim oyuna girmişti. Genişletmek için tıkla... Direk kapanıyor o ekran sonrada girmiyor oyuna. Artı 0 Eksi
bbnoS dedi: BattlEye sil yükle yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda sanırım BattlEye yok. Windows 10'dan Windows 7 Home Premium yaptım dün. HONDA VTEC 1.6 dedi: Zamanında bende Zula oynarken böyle bir hata çıkmıştı biraz bekledim oyuna girmişti. Genişletmek için tıkla... Direk kapanıyor o ekran sonrada girmiyor oyuna.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #5 HONDA VTEC 1.6 dedi: Zamanında bende Zula oynarken böyle bir hata çıkmıştı biraz bekledim oyuna girmişti. Genişletmek için tıkla... Bendede olmuştu ben battleeye'yi silmiştim öyle girmiştim oyuna. RowIinq dedi: Bilgisayarda sanırım BattlEye yok. Windows 10'dan Windows 7 Home Premium yaptım dün. Direk kapanıyor o ekran sonrada girmiyor oyuna. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna girmek için BattleEye lazım sizde o dosya yok mu? Artı 0 Eksi
HONDA VTEC 1.6 dedi: Zamanında bende Zula oynarken böyle bir hata çıkmıştı biraz bekledim oyuna girmişti. Genişletmek için tıkla... Bendede olmuştu ben battleeye'yi silmiştim öyle girmiştim oyuna. RowIinq dedi: Bilgisayarda sanırım BattlEye yok. Windows 10'dan Windows 7 Home Premium yaptım dün. Direk kapanıyor o ekran sonrada girmiyor oyuna. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna girmek için BattleEye lazım sizde o dosya yok mu?
KS KS RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.506 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 7 Haziran 2022 #6 bbnoS dedi: Bendede olmuştu ben battleeye'yi silmiştim öyle girmiştim oyuna. Hocam oyuna girmek için BattleEye lazım sizde o dosya yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Göremiyorum. Artı 0 Eksi
bbnoS dedi: Bendede olmuştu ben battleeye'yi silmiştim öyle girmiştim oyuna. Hocam oyuna girmek için BattleEye lazım sizde o dosya yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Göremiyorum.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #7 RowIinq dedi: Hayır yok. Göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke windows 7 yapmasydınız, artık çoğu oyunu oynayamayacaksınız. Zulayı silip yeniden yüklemeyi deneyin, temiz kurulum her zaman iyidir. Artı 0 Eksi
RowIinq dedi: Hayır yok. Göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke windows 7 yapmasydınız, artık çoğu oyunu oynayamayacaksınız. Zulayı silip yeniden yüklemeyi deneyin, temiz kurulum her zaman iyidir.
KS KS RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.506 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 7 Haziran 2022 #8 bbnoS dedi: Hocam keşke windows 7 yapmasydınız, artık çoğu oyunu oynayamayacaksınız. Zulayı silip yeniden yüklemeyi deneyin, temiz kurulum her zaman iyidir. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaptım zaten. Zula silinmemiş ama. bbnoS dedi: Hocam keşke windows 7 yapmasydınız, artık çoğu oyunu oynayamayacaksınız. Zulayı silip yeniden yüklemeyi deneyin, temiz kurulum her zaman iyidir. Genişletmek için tıkla... Neden oynayamayacaksınız dedinki hocam? Artı 0 Eksi
bbnoS dedi: Hocam keşke windows 7 yapmasydınız, artık çoğu oyunu oynayamayacaksınız. Zulayı silip yeniden yüklemeyi deneyin, temiz kurulum her zaman iyidir. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaptım zaten. Zula silinmemiş ama. bbnoS dedi: Hocam keşke windows 7 yapmasydınız, artık çoğu oyunu oynayamayacaksınız. Zulayı silip yeniden yüklemeyi deneyin, temiz kurulum her zaman iyidir. Genişletmek için tıkla... Neden oynayamayacaksınız dedinki hocam?
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #9 RowIinq dedi: Temiz kurulum yaptım zaten. Zula silinmemiş ama. Neden oynayamayacaksınız dedinki hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam windows 7 artık çoğu oyunu oynatmıyacak. Çünkü güncellemeleri kesildi. Artı 0 Eksi
RowIinq dedi: Temiz kurulum yaptım zaten. Zula silinmemiş ama. Neden oynayamayacaksınız dedinki hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam windows 7 artık çoğu oyunu oynatmıyacak. Çünkü güncellemeleri kesildi.
m2mouse Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #10 RowIinq dedi: Merhaba. Zula oyununa girdiğimde bu hatayı alıyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Güvenlik Güncellemesi Lazım: 32bit: Download Windows 7 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB3033929) from Official Microsoft Download Center 64bit: Download x64 Tabanlı Sistemler İçin Windows 7 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB3033929) from Official Microsoft Download Center Artı 0 Eksi
RowIinq dedi: Merhaba. Zula oyununa girdiğimde bu hatayı alıyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Güvenlik Güncellemesi Lazım: 32bit: Download Windows 7 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB3033929) from Official Microsoft Download Center 64bit: Download x64 Tabanlı Sistemler İçin Windows 7 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB3033929) from Official Microsoft Download Center