Merhaba. Zula oyununa girdiğimde bu hatayı alıyorum. Yardım eder misiniz?
BattlEye sil yükle yapmayı deneyin.
Zamanında bende Zula oynarken böyle bir hata çıkmıştı biraz bekledim oyuna girmişti.
Bendede olmuştu ben battleeye'yi silmiştim öyle girmiştim oyuna.Zamanında bende Zula oynarken böyle bir hata çıkmıştı biraz bekledim oyuna girmişti.
Hocam oyuna girmek için BattleEye lazım sizde o dosya yok mu?Bilgisayarda sanırım BattlEye yok. Windows 10'dan Windows 7 Home Premium yaptım dün.
Direk kapanıyor o ekran sonrada girmiyor oyuna.
Hayır yok. Göremiyorum.Bendede olmuştu ben battleeye'yi silmiştim öyle girmiştim oyuna.
Hocam oyuna girmek için BattleEye lazım sizde o dosya yok mu?
Hocam keşke windows 7 yapmasydınız, artık çoğu oyunu oynayamayacaksınız.Hayır yok. Göremiyorum.
Temiz kurulum yaptım zaten. Zula silinmemiş ama.Hocam keşke windows 7 yapmasydınız, artık çoğu oyunu oynayamayacaksınız.
Zulayı silip yeniden yüklemeyi deneyin, temiz kurulum her zaman iyidir.
Neden oynayamayacaksınız dedinki hocam?Hocam keşke windows 7 yapmasydınız, artık çoğu oyunu oynayamayacaksınız.
Zulayı silip yeniden yüklemeyi deneyin, temiz kurulum her zaman iyidir.
Hocam windows 7 artık çoğu oyunu oynatmıyacak. Çünkü güncellemeleri kesildi.Temiz kurulum yaptım zaten. Zula silinmemiş ama.
Neden oynayamayacaksınız dedinki hocam?
Güvenlik Güncellemesi Lazım:Merhaba. Zula oyununa girdiğimde bu hatayı alıyorum. Yardım eder misiniz?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.