Özel günlerde az item vermiyor. Kurban bayramında Koyun Maskesi, Keçi Tokmağı; Halloween'de Cadı skinli OA-93 vb.Biliyorum onları derbi sonucunu tahmin et kazan, gir kazan, şu kadar gün ardından arda gir kazan.
Özel günlerde az item vermiyor. Kurban bayramında Koyun Maskesi, Keçi Tokmağı; Halloween'de Cadı skinli OA-93 vb.Biliyorum onları derbi sonucunu tahmin et kazan, gir kazan, şu kadar gün ardından arda gir kazan.
Yakın zamanda takip etmediğim için unutmuşum birde o yazdıklarınız vardı. Verdikleri ürünlerin süreleri bir iki günlük sen oyunda olmasan bile süresi bitiyor. Zaten bunları yapmalarında ki amaç para ile satılan ürünleri bir iki günlüğüne bedava verip o ürünün güzelliğini tattırıp oyuna para yatırma isteğini kabartmak.Özel günlerde az item vermiyor. Kurban bayramında Koyun Maskesi, Keçi Tokmağı; Halloween'de Cadı skinli OA-93 vb.
Hediyeyi envantere almayınca 90 gün süresi vardı diye hatırlıyorum. Yıldızlı görevleri tamamlayıp 10 sayfa silaha sahip olabiliyorsunuz.Yakın zamanda takip etmediğim için unutmuşum birde o yazdıklarınız vardı. Verdikleri ürünlerin süreleri bir iki günlük sen oyunda olmasan bile süresi bitiyor. Zaten bunları yapmalarında ki amaç para ile satılan ürünleri bir iki günlüğüne bedava verip o ürünün güzelliğini tattırıp oyuna para yatırma isteğini kabartmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.