Zula Gibi FPS Oyun Önerisi

Özel günlerde az item vermiyor. Kurban bayramında Koyun Maskesi, Keçi Tokmağı; Halloween'de Cadı skinli OA-93 vb.
Yakın zamanda takip etmediğim için unutmuşum birde o yazdıklarınız vardı. Verdikleri ürünlerin süreleri bir iki günlük sen oyunda olmasan bile süresi bitiyor. Zaten bunları yapmalarında ki amaç para ile satılan ürünleri bir iki günlüğüne bedava verip o ürünün güzelliğini tattırıp oyuna para yatırma isteğini kabartmak.

İnternet kafelere git, herhangi bir masaya otur. Klasörlerden online oyunlar klasörüne gir. İstediğin tarza oyunlar çok. "Pay to Win" oyunlarından nefret ederim açıkca söylemek gerekirse.

Zula oyunu daha çıkmadan önce TRT 4K kanalında inceleme tarzı bir yayın vardı. O zamandan beri çevremden duyumlar da aldığım oyun olsa da sevmedim, sevemedim.

Yakın zamanda takip etmediğim için unutmuşum birde o yazdıklarınız vardı. Verdikleri ürünlerin süreleri bir iki günlük sen oyunda olmasan bile süresi bitiyor. Zaten bunları yapmalarında ki amaç para ile satılan ürünleri bir iki günlüğüne bedava verip o ürünün güzelliğini tattırıp oyuna para yatırma isteğini kabartmak.
Hediyeyi envantere almayınca 90 gün süresi vardı diye hatırlıyorum. Yıldızlı görevleri tamamlayıp 10 sayfa silaha sahip olabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı