Zula GPU'yu kullanmıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Sorunum yukarıda, özetlersek;
Zula sadece benim CPU'mu ve RAM'imi kullanıyor,
GPU'mun kullanım değerleri şöyle;
%0/%1 (nadir olarak %1 oluyor)
Discord bile %2 kullanıyorken Zula neden kullanmıyor?
Oyun ayarlarım;
Grafik seviyesi: Orta.
Çözünürlük; 1440x900.
Antialasing: Açık.
FPS limiti: Otomatik (Hz'ye göre)
Ve asla FPS düşüşü yok.

Dipnot: Zula'ya sadece arkadaşım için giriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güldürme beni ziya. Oyun zaten işlemciye yükleniyor GPU kullanması için bir sebep yok üstüne üstlük V-Sync açık.
Aksi söylenmediği sürece diyorum zaten. Üslubunu bil de konuş. Konu sahibi %1 kullanıyor kullanmıyor demiş. Senin dediğinle alakası yok. %20-30 kullansa neyse de %1 ile alakası yok.

Aksi söylenmediği sürece diyorum zaten. Üslubunu bil de konuş. Konu sahibi %1 kullanıyor kullanmıyor demiş. Senin dediğinle alakası yok. %20-30 kullansa neyse de %1 ile alakası yok.

Şimdi zaten arkadaş alacağı maksimum FPS'i alıyor %25 kullansa ne fark eder kullanmasa ne fark eder.

Arkadaş orta ayarlarda olduğunu belirtmiş yeni gördüm. Onu yükseğe çekin ve maksimum FPS'yi 200'e çekin. Oyunun kendisinde FPS kısıtlaması var, ama V-Sync değil diye biliyorum.

Boşta bile %2-3 kullanması normal dediğiniz gibi bence de bir gariplik var V-Sync ya da Hz ile alakalı bir durum söz konusu değil bence.

Şimdi zaten arkadaş alacağı maksimum FPS'i alıyor %25 kullansa ne fark eder kullanmasa ne fark eder.
Arkadaşım neyi anlamak istemiyorsun? Bahsedilen kart 3090 değil ki %1'yle 60 fps versin.
Boşta bile %2-3 kullanması normal dediğiniz gibi bence de bir gariplik var V-Sync ya da Hz ile alakalı bir durum söz konusu değil bence.
İşte bazı her şeyi bildiğini sananlar anlamak istemiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı