Korkmana gerek yokKuzenle oynamak ıcın Zula yukleyeceğim fakat virus var mı diye sormak ıstedım. Kasperskya taratım bir şey bulmadı.
Kuzenle oynamak ıcın Zula yukleyeceğim fakat virus var mı diye sormak ıstedım. Kasperskya taratım bir şey bulmadı.
Kuzenle oynamak ıcın Zula yukleyeceğim fakat virus var mı diye sormak ıstedım. Kasperskya taratım bir şey bulmadı.
Oynarken kredi kartı ve cüzdanınıza sahip çıkın yeterKuzenle oynamak ıcın Zula yukleyeceğim fakat virus var mı diye sormak ıstedım. Kasperskya taratım bir şey bulmadı.
Zula'nın kendi sitesinden (link) indirdiysen bir şey olmaz.Kuzenle oynamak ıcın Zula yukleyeceğim fakat virus var mı diye sormak ıstedım. Kasperskya taratım bir şey bulmadı.
İlk çıktığı zamanlar bir fenaydı, şimdi herhalde pay2win i kaldırdık diyorlar ama pek inanmadım.Oynarken kredi kartı ve cüzdanınıza sahip çıkın yeter.
Hocam yalan ya, ne kaldırması? Arkadaşlarımla yaklaşık 1 ay önce eğlencesine indirelim dedik, gemi haritası girdik. +7 silahlı herifler tek atıyor, oynanmıyor oyun.İlk çıktığı zamanlar bir fenaydı, şimdi herhalde pay2win i kaldırdık diyorlar ama pek inanmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.