İnceleme Zula hakkında eleştiriler

Berbat ötesi abartılmış bir oyun.
Hayatımda öyle Pay to Win görmedim adamlar P2W’de çığır açmış…
Hiç oyun oynamam daha iyi, PC kötüyse zula yerine oyun oynamayın bile.
2024 yılındayız kimse bana gelip de Zula övmesin

Burada “Gömmek içim gömmüşsün” denilecek bir şey yok, oyun cidden berbat ötesi ve P2W’de çığır açıldığı için eğlenceli falan bile değil. Geçen arkadaşlarla Rise of Kingdoms başladık, o bile P2W’de bu kadar çığır açmamış.

Güzel kasma taktiği bulmuşun hocam DD

Türkün gücünü göstmernein zamanı geldi pardon "kredi kartının gücünü göstermenin zamanı geldi" zuhahahahah.

Öncelikle oyunu 2017 senesinden beri oynarım. Hala da aktif olarak oynamaya devam ediyorum ve evet para yatırdım. Hemde biraz yüksek bir miktar yatırmış olabilirim. Pişman mıyım? Emin değilim fakat oyunda aldığım zevk bir başkaydı. Denildiği gibi P2W bir oyun. Bu sayede oyundaki oyuncular diğerlerine göre daha iyi. Hatta bu durum benim içinde geçerli. Oyunda kendime göre iyiyim. Bu kişiden kişiye değişir tabi. Kendi çapımda iyiyim diyelim. Rekabetçi rankım şuan olarak Şampiyon. Oyunu oynayanlar bilir. Optimizasyon sorunu haricinde dediklerinize katılıyorum. Sürekli yeni bir set, seri geliyor oyuna. Yenilikten anlayışları bu adamların. Türk yapımı bir oyun olduğu için bunun ekmeğini baya bir yediler. Milli ve manevi duyguları sömürdüler. Eleştiri yapınca ufak bir kesim hemen "Türk yapımı oyun bu, neden gömüyorsun?" tarzında şeyler söylerler. Oyun sektöründe gelişmememizin sebebi bu kesim zaten. Oyunun zaten eskisi gibi bir oyuncu kitlesi yok. 2019 yılı oyunun en iyi zamanıydı. Yapımcılar oyunu kendi kendine bitirdi. Oyuna getirilen yanlış yenilikler, hileye çözüm bulunmaması, saçma sapan buglar, hatalar yüzünden oyun bu hale geldi. Yeni oyun modu ve set yerine oynayışa odaklansalar belki bugün farklı bir Zula görürdük. Eski günlere dönmesi adına Youtuberlar ile sözleşme imzaladılar. Pek bir etkisi olmadı. Gereksiz para harcadılar. Şu +7'den sonra oyun eskisi gibi olmadı.

Bu kesim oldukça bir de şu milli dini duyguların sömürlmesi bu kitleye söz söyleme hakkı veriyor teşekkürler yakında daha fazla oyun eleştirisi paylaşçıcağım takibte kalın )))

Gömmek için olduğunu düşünmüyorum. Optimizasyon haricinde dediklerinin bir çoğu doğru. Bu eleştiriler oyunun daha iyi bir yere gelmesi için yapılıyor. Eksikleri söyleyelim ki düzelsin. Silah desenleri ile zevk alınıyor evet ama onlar için birazcık nakit lazım. Parayı veren düdüğü çalar hesabı.

PArayı verenin düdüğü çaldığı bir oyun. YouTube'da videosu var karşı takım adamı sabit durduğu halde kafasına iyi silahla tek sıkıyor adama işlemiyor ilk atış bile sekiyor öyle şey mi olur sekmesin diye para yatıracaksın oyuna. Her şey para Zula'da o kadar kazandılar doymayıp çok kazanma hırsı ile battılar. CS: 2 varken Zula'ya bakmam bile.

Ya bir de ses efektilerinde eleşitireceğim mermi geliş sesi uçan sinek sesinden farkı yok radyodaki dublajlardan maplardan milli dini duyguların nasıl kullanııp altından para kaldırdıklarını göstermeye yetiyor.

Sevgili hocaları daha fazla eleştiri paylaşacağım sleping dogs definty Edition hakkında eleştiri hazırlıyorum )

Oyunu bir ara Android telefonlara getirmişlerdi.

Milleti oyunda tutmak için sürekli hediye gönderiyorlardı başta sonra ne oldu bilmiyorum. (demin baktım orasıda P2W)

Oyunu bir ara Android telefonlara getirmişlerdi.

Android sürüm daha beter.

Dostlar yeni eleştiri paylaştım buradan okuyabilirsiniz.

@JahKnight @muhammetsc @Ranny

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…