WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.225 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #41 Heisenberg White dedi: İnternet cafe'ye gider oynardım para yatırırdım sandık açardım ta ki bir arkadaşım gelip beni LoL'le tanıştırana dek. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke zula oynasaydınız. LoL çok bağımlı yapıyor maalesef.
Heisenberg White dedi: İnternet cafe'ye gider oynardım para yatırırdım sandık açardım ta ki bir arkadaşım gelip beni LoL'le tanıştırana dek. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke zula oynasaydınız. LoL çok bağımlı yapıyor maalesef.
Heisenberg White Centipat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2023 #42 WolreaG dedi: Hocam keşke Zula oynasaydınız. LoL çok bağımlı yapıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... O arkadaşla grandmaster ligine kadar çıkmıştık, şimdi ise arada bir evde canım sıkılınca giriyorum oyuna.
WolreaG dedi: Hocam keşke Zula oynasaydınız. LoL çok bağımlı yapıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... O arkadaşla grandmaster ligine kadar çıkmıştık, şimdi ise arada bir evde canım sıkılınca giriyorum oyuna.
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.357 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #43 Windows Adam dedi: Zula'yı savunmuyorum ama +8 gelmedi hem PC kötü olunca agalarla girmesi zevkli oluyor Genişletmek için tıkla... Ekip arkadaşın varsa zevkli olur ister cafeden ister discorrdan evinde.
Windows Adam dedi: Zula'yı savunmuyorum ama +8 gelmedi hem PC kötü olunca agalarla girmesi zevkli oluyor Genişletmek için tıkla... Ekip arkadaşın varsa zevkli olur ister cafeden ister discorrdan evinde.