Zula Hata Veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

YasinAras

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar Zula bu Hatayı veriyor ne yapabilirim? Dünden beri oyun kafayı yedi.

Adsız.png

Arkadaşlar Zula bu hatayı veriyor ne yapabilirim? Dünden beri oyun kafayı yedi.

Eki Görüntüle 560567

Dostum merhaba. Sana yardımcı olamayacağım ama bir soru sormak istiyorum. Neden Zula? Türk yapımı diyor ama dust 2'yi değiştirip (adı da dahil) map diye koyuyorlar.Hem CS; GO'da artık ücretsiz. Bırakın şu oyunu. Türk yapımı diyorlar ve çalıyorlar. Ne anladım ben bu işten?

Dostum merhaba. Sana yardımcı olamayacağım ama bir soru sormak istiyorum. Neden Zula? Türk yapımı diyor ama dust 2'yi değiştirip (adı da dahil) map diye koyuyorlar.Hem CS; GO'da artık ücretsiz. Bırakın şu oyunu. Türk yapımı diyorlar ve çalıyorlar. Ne anladım ben bu işten?

Ben CS:GO'da Zula'da oynuyorum sıkıldımmı başka oyuna geçiyorum.

Herkesin farklı zevkleri vardır. CS:GO geçmişteki kadar iyi değil zaten bırakanlarda var.

Herkesin farklı zevkleri vardır. CS:GO geçmişteki kadar iyi değil zaten bırakanlarda var.

Zevkler farklı ona lafım yok ama P2W bir oyunun neresi zevk verirki? Hem yanlışın var.Cs; GO oyun motorunu değiştirecek. Source 2'ye geçtiğinde oyun baldan tatlı olacak.(Bana kalırsa.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı