Gençoyuncu Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #31 GMC Denali dedi: Aslında mümkün. Ama yapımcı zaten para kazanıyorum yeterince, neden daha fazla uğraşayım kafasında. Genişletmek için tıkla... Türk milleti işte. karul dedi: Zula gibi ölmüş bir oyunda hesaplar para etmez. Ya satmayın ya da ucuzdan satın. Genişletmek için tıkla... Zula ölmedi bazıların hâla kalplerinde yaşıyor ve yaşayacak o zaman o duygu dışarıya çıktığında ise Zula'da olacakları düşünemiyorum.
GMC Denali dedi: Aslında mümkün. Ama yapımcı zaten para kazanıyorum yeterince, neden daha fazla uğraşayım kafasında. Genişletmek için tıkla... Türk milleti işte. karul dedi: Zula gibi ölmüş bir oyunda hesaplar para etmez. Ya satmayın ya da ucuzdan satın. Genişletmek için tıkla... Zula ölmedi bazıların hâla kalplerinde yaşıyor ve yaşayacak o zaman o duygu dışarıya çıktığında ise Zula'da olacakları düşünemiyorum.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 21 Ocak 2023 #32 Gençoyuncu dedi: Türk milleti işte. Zula ölmedi bazıların hâla kalplerinde yaşıyor ve yaşayacak o zaman o duygu dışarıya çıktığında ise Zula'da olacakları düşünemiyorum. Genişletmek için tıkla... Drama yapmayın hocam. Oyunun sunucuları boş. Parayı veren kazanıyor.
Gençoyuncu dedi: Türk milleti işte. Zula ölmedi bazıların hâla kalplerinde yaşıyor ve yaşayacak o zaman o duygu dışarıya çıktığında ise Zula'da olacakları düşünemiyorum. Genişletmek için tıkla... Drama yapmayın hocam. Oyunun sunucuları boş. Parayı veren kazanıyor.
Gençoyuncu Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #33 karul dedi: Drama yapmayın hocam. Oyunun sunucuları boş. Parayı veren kazanıyor. Genişletmek için tıkla... Valla olmaz böyle güzel oyunla ilgilenilmemesi beni üzüyor.
karul dedi: Drama yapmayın hocam. Oyunun sunucuları boş. Parayı veren kazanıyor. Genişletmek için tıkla... Valla olmaz böyle güzel oyunla ilgilenilmemesi beni üzüyor.