Selam arkadaşlar bugün size bir sorum var. Ben maalasef Zula oynayan biriyim ve PC'ye ihtiyacım var. Bana akıcı bir şekilde 200 FPS alacak bir bilgisayar önerebilir misiniz? Bütçe konusunda ise Zula'yı bildiğim kadarıyla düşük donanımlar bile açabiliyor diye biliyorum. Zula +150 FPS alacak bilgisayar önerebilir misiniz?
Selam arkadaşlar bugün size bir sorum var ben maalesef Zula oynayan biriyim ve PC'ye ihtiyacım var bana akıcı bir şekilde 200 FPS alacak bir bilgisayar önerebilir misiniz? Bütçe konusunda ise Zula'yı bilgidiğim kadarıyla düşük donanımlar bile açabiliryor diye biliyorum. Zula +150 FPS Alıcak bilgisayar önerebilir misiniz?
Selam arkadaşlar bugün size bir sorum var. Ben maalasef Zula oynayan biriyim ve PC'ye ihtiyacım var. Bana akıcı bir şekilde 200 FPS alacak bir bilgisayar önerebilir misiniz? Bütçe konusunda ise Zula'yı bildiğim kadarıyla düşük donanımlar bile açabiliyor diye biliyorum. Zula +150 FPS alacak bilgisayar önerebilir misiniz?
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Crucial Ballistix 8 GB DDR4 3600 MHz CL16 BL8G36C16U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HP X24c 9FM22AA 23.6" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP X24c 9FM22AA 23.6" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.604,87 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Toplam: 6138 TL
Bu sistemi alıp stok sorunu çözülünce de GTX 16 serisi bir ekran kartı alırsın on numara olur. Parçaları farklı sitelerden alıp bilen birine birleştirtebilirsin. 50-100 TL ister bir bilgisayarcıya birleştirirsen.