Zula kasıyor

trolsa

Centipat
Zula'da 75 FPS sabıtledım ama kasıyor arada bır ama 75 FPS alıyorum. Sorun HD'den mı kaynaklı? HDD em laptop HDD PC'de kullanıyorum. Masaustu HDD 5200 RPM 120 GB.
Oyun ayarlarından Config'ini atayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zula'da 75 FPS sabıtledım ama kasıyor arada bır ama 75 FPS alıyorum. Sorun HD'den mı kaynaklı? HDD em laptop HDD PC'de kullanıyorum. Masaustu HDD 5200 RPM 120 GB.
Oyun ayarlarından Config'ini atayım mı?
1. işlemci/ram/ekran kartı belirt.
2. Oyunu tam bilmiyorum fps kaç olmalı eğer sistemin iyi değilse çok fps bekleme.
3. Sene 2020 HDD kullanılır mı yahu al kendine gıcırından bi ssd rahatına bak :)

1. işlemci/ram/ekran kartı belirt.
2. oyunu tam bilmiyorum FPS kaç olmalı eğer sistemin iyi değilse çok FPS bekleme.
3. sene 2020 HDD kullanılır mı yahu al kendine gıcırından bir SSD rahatına bak :)

CS:GO benzeri P2W bir oyun grafikleri pek iyi değil düşük ayarlar çok bulanık yüksek ayarlar ayna gibi mübarek yerli oyun adı altında insanların paralarının çalındığı bir oyun.

Zula özelliklerden uyumluluğa bas ordan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak bilgisayarı yüksek performansa al performanstan en iyi performans için ayarla win 10 sa bilgisayarın arama yerine temp yaz geçici dosyaları gereksizleri sil akıllı depolama dan

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı