Zula kendi kendini nasıl bitirdi?

Mekanikleri güzel.
Tamam işte, mekanik denen bir şey yok. Var mı sence? Zıplama desen 0,5 metre anca. Silah animasyonları zaten çalıntı, haritalar çalıntı. Aim mekaniği desen yok. Git bak Dürbünlü Silah ile zıplayarak adam vurursun. Şans ile alakası bile yok. 10 kere sıksan 9'u tam isabet zaten. Spray'in "S"si yok oyunda.

Bana sorarsanız zula nın bitmesinin sebebi sırf normal oyuncuların p2w oyuncuların karşısında şansı olmaması. Kısacası parayı ödeyenin aşırı güçlü olması.

Vallahi ben oynarken hiç para yatırmıyordum para yatıran aptalların silahlarını yerden alıyordum.

Silahların neresi çalıntı söyle bir bakayim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk çıktığı günden beri söylüyorum; çöp, çööp, çöööp...

Silahların neresi çalıntı söyle bir bakayım?
"Silahları çalıntı" mı yazmışım iyi oku?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Özetle, bıçaklarda ki sağ click CS 1.6'nın eski bıçak Sağ Click animasyonundan alınmış, diğer tekli silahlar zaten aynı. Dikkat edersen anlarsın. Hatta silah sesleri bile aynı.

Özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun eski sistemlerde iyi çalıştığı için bir çok kişi bu sebepten oynuyordu yani insanlar bu çöp oyunu neden oynuyor diye hayret edenler, işte bu yüzden. Fakat bu P2W ve +7 muhabbetleri bu sistemi çöp olan arkadaşları bezdirdi. Ateş ve su oynarım bu oyunu bir daha oynamam deyip oyunu sildiler. Zaten mekanikler bilerek kötü yapılmış, sprayin olmamasının sebebi oyunculuğun öne geçmesi değil, CS'de insanların zorlandığı için "aa Zula'da çok iyi oynuyorum bu oyun daha güzel" demesine sebep olması içindi. Daha da kolaylaştırmaları için parayı veren düdüğü çalacaktı. Bugün maalesef ki çoğu Türk yapımcı hep bu mantık ile ilerlediği için kısa vadede büyük kâr uzun vadede çöküş yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…