Zula Kullanıcı Görüşleri

Hocam Joygame ayrı bir rezalet zaten. Wolfteam'i yurtdışında beğenilmedi ülkemizde beğenildi buraya özgü hale getirdiler. Goley dediler yurtdışında "Football Strikers" olarak geçiyor. Bu da kendi ülkesinde beğenilmemiş bir oyun. Nedense bu da bir zamanlar çok oynanan bir oyun oldu. Hep çalıntı hep özentilikle bu sektör bizim ülkemizde gelişmez sonucu böyle olur.

Oyun aslında %100 Türk yapımı değil. Dağıtımcısı Türk, yapımcısı yabancı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak edip yüklemeye bile tenezzül etmedim. Piyasada Red Orchestra, Insurgency ve Squad gibi oyunlar varken neden eğlenmek için ayırdığım vakti ikinci sınıf p2w oyunlar için harcayayım ki?

Merak edip yüklemeye bile tenezzül etmedim. Piyasada Red Orchestra, Insurgency ve Squad gibi oyunlar varken neden eğlenmek için ayırdığım vakti ikinci sınıf p2w oyunlar için harcayayım ki?
Ah Ah beni bu oyuna iten zalım kötü bilgisayarım.

Berbat bit oyun. Anca kodlama kursunda ve bu bilgisayar bozulduğunda dedemin bilgisayarına yükleyip oynarım. P2W, saşma bir oyun.
Arkadaşlar hepiniz vatan hayinisiniz. ZuLa oynamayan vatan hayinidir, fedöcüdür, geta beş oynuyordur.
Vadan HAYİNİİİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…