Zula Kullanıcı Görüşleri

Türkiye de neden oyun sektörü P2W oyunlar üzerine kurulu?

Merhaba arkadaşlar
Yorumların çoğunu okudum, sizlere çoğu yerde katılıyorum, aşağı yukarı oyunu amatör olarak 2 yıldır oynuyorum. Ben oynamaya başladım başlayalı oyun tamamen para, paran yoksa oyundan zevk alamazsın, onun dışında haritalar ve oyun içi sistem diyer oyunlardan kopyalanmış olabilir bu da oyunun yapımcıların kalitesizliğidir. Oyun benim açımdan güzel zevk alarak oynadığım bir oyun ama her ay para yatıramam ve fiyatlar çok faiş. Bu oyunun en çok sevdiğim kısmı grafikleri nedense cs vb oyunların grafikleri hiç beğenmiyorum çoçuksu geliyor bana, oyunun yapımcıları tamamen türk bu kesindir şirket sahibi bu oyunu yapmadan önce ikv yazılımını yapan kişilerden en baş adamı, ikv nin de grafiklerini beğeniyordum diyer online oyunlarında grafikleri hoşuma gitmiyordu.
Özetleyecek olursak
Artıları
+Zula tamamen türk yapımı
+Benim için grafikler güzel
+Haritalar ve sistem
Eksileri
Zula = çok çok para
Haritalar ve sistem başka oyunlardan kopya olması
En çok nefret ettiğim kısım ise karşı karşıya geldiğin kişi seni öldürüyor, sen ona ateş ettiğin zaman kanın çıkması ama canının gitmemesi

Pay to win oyunlarında hiçbir zaman ''zaman'' öldürmem. Boş.

Oyun içi para yatıracağına git o parayı biriktir. R6, BF1 gibi sağlam FPS oyunları al. En azından herkes eşit olur.
Oyun içi kozmetik alımı yapmak da mı yanlış sence?
Onun dışında Zula'yı görünce aklıma "First Blood" denen internet FPS oyunu geliyor. Birkaç ay oynamıştım ama ne komikti.

Dünyadaki en ve en saçma oyundur bana göre, sınıfdaki arkadaşım her seferinde CS:GO vs Zula tartışması yapıyor benle, bi de üstüne Zula'nın grafikleri çok iyi diyor. Gel bir gün kapışalım Zula'da dedi. Bende kabul ettim ve yendim sonra 2.defa yaptık o yendi sebebi ne olabilirdi? Tabiki abisinin güçlü hesabına geçip, güçlü silahlarla yendi kendisine yediremedi bu kadar saçma anım olamazdı. Bana dediki beni yenmenin sebebi kötü hesabımla oynadım cidden insan çıldırası geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…