Zula nasıl bırakılır?

CSGO'ya seçkin hesap al. Zula aklına gelmez bile!

Cringe Zula YouTuber'ları izle daha sonra da yeni bir hesap açıp düşük rankta küçük küfreden çocuklarla gir, soğursun zaten. Bir de benim "Zula P2W mi?" konusuna yazdığım cevabı 30 kere okursan iyice soğumuş olursun. Geriye yapman gereken tek bir şey kaldı: Denetim masası>Programlar ve özellikler>Zula'ya sağ tık>Kaldır.

Şifre yerine random at sonra oyunu sil ardından girmeye çalışsan bile giremeyeceksin.

Dosya Ekleri

• 15c2b71012f46dcea4a4dc57a70b78b2.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 74
Sistemin yetiyorsa Valorant veya CS:GO geç. Zaten onları oynayınca zulanın ne kadar berbat bir oyun olduğunu anlayacak ve geri dönmek istemeyeceksin.

Hesabı satamazsın ama istersen bana verebilirsin. Böylece hem oyunu bırakmış olursun hem hesaptaki emekler boşa gitmez.

Bende önceden oynuyordum kuzenime verdim hesabı 81 Level'di oda bıraktı oyunu. Oynamaya değmez bir oyun silebilirsiniz. Ayrıca @DarkiNS in dediği gibi Valorant CS:GO oynayınca Zula'yı bırakma isteğin gelecek.

Zula'yı silmedim hayla duruyor baya girmedim.En fazla etkinlik falan geldiğinde girerim belki.Bu aralar nfs falan oynuyorum.

Zula'ya para yatırılmasını bir şekilde engelleyin, eğer zevk alıyorsanız oyunu bırakmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…