Zula nasıl?

Oyun P2W Silah'ı parayla satın alıyorsun günü bitince kullanamıyorsun tekrar para yatırmak gerekiyor karşıdaki adamda +7 MPT 76 varken sende +0 M4A1 olunca hiçbir şey yapamıyorsun oyunun optimizasyonu berbat bunny mekanikleri berbat 2'li bomba ile adamlar round bitiriyor favela da ayrıca bir güncelleme getirince oyun hemen bozuluyor ve düzeltmeleri 1-2 gün sürüyor hele hele büyük sezon güncellemeleri gelince oyun 2-3 gün girilmez oluyor güncelleme geldiği gibi büyük buglar oluyor + sisteminde olsun silahlarda olsun. Ayrıca + basarken bir de yakma şansın var o kadar para yatır sonra silah yükseltilmesin.

Kesinlikle katılıyorum hocam. Sizde bu durumlara rağmen sıkı takip ediyorsunuz.

Zula da para yatıran kolsuzları +1 silahlarla eziyorum ve beni rahatlatıyor. Valorant ve CS:GO'da bu keyif yok.

Sizce Zula güzel mi? Neden?

Bence: P2W olduğundan kötü bir oyun.

Valorant oynayın hocam Zula oynamanız için bayağı para lazım 8 TL'ye paket aldın falan silah süresi bitti tekrar yatırcan yine bitti böyle gidiyor adil bir oyunda değil susturucu falan çok önem katıyor heleki dürbün.
İkisini de kaldırmıyor oynamak zorundayım bu yüzden .

Hocam 1.6 oynayın inananın ki daha zevkli.

Haritaları CS:GO'dan birebir alınıp sadece türkleri kendine çekmek için milliyetçilık sempatizanlığı yapan haritaları ile düşük sistemler için tasarlanan, parayı öde kazan sistemi ile oynanan oyun. Kısacası hiç tavsiye etmem hocam. Valorant ya da Black Squad gibi oyunlara bakabilirsiniz.

CS:GO almaya param yetmiyor diyenlerin tonlarca para yatırdığı bir oyundur ve çoğu yeteneksiz oyuncu kendini Zula'da tatmin ediyor. Para vererek tepmeme alıyorsun. Böyle bir saçmalık mı olur? Keleş dediğin silah zaten Zula'da sekmiyor ve tepmeme eklentisi alınca da silah hiç sekmiyor. Saçmalığın da saçması, çoğu haritası da çalıntı zaten ama olsun, Türk oyunu. Destek vermek lazım, cebimizdeki son kuruşa kadar oyuna para yatırmalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…