Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 6 Mayıs 2021 #1 Oyuna girdikten kısa bir süre sonra bu hatayı veriyor ve oyundan atıyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm rexashi 6 Mayıs 2021 Agah gibi dedi: Oyuna girdikten kısa bir süre sonra bu hatayı veriyor ve oyundan atıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Öncelikle oyunun launcherinden oyunun dosyalarını onarmayı deneyin. Eğer çözülmez ise oyunu silip yükleyin. Eğer yine çözülmez ise destek ile iletişime geçin.
Agah gibi dedi: Oyuna girdikten kısa bir süre sonra bu hatayı veriyor ve oyundan atıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Öncelikle oyunun launcherinden oyunun dosyalarını onarmayı deneyin. Eğer çözülmez ise oyunu silip yükleyin. Eğer yine çözülmez ise destek ile iletişime geçin.
D DaRwİnSeNsO Decapat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #11 aga çıkmıyo bende o Dosya Ekleri Adsız.png 1,5 MB · Görüntüleme: 175 Artı 0 Eksi
KS KS Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 8 Mayıs 2021 #12 DaRwİnSeNsO dedi: aga çıkmıyo bende o Genişletmek için tıkla... Steam girip oyuna sag tıklayın özellikler kısmına girin oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
DaRwİnSeNsO dedi: aga çıkmıyo bende o Genişletmek için tıkla... Steam girip oyuna sag tıklayın özellikler kısmına girin oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin.
D DaRwİnSeNsO Decapat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #13 r Agah gibi dedi: Steam girip oyuna sag tıklayın özellikler kısmına girin oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... tamam aga bi deneyim saol olmazsa da canın saolsun Artı 0 Eksi
r Agah gibi dedi: Steam girip oyuna sag tıklayın özellikler kısmına girin oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... tamam aga bi deneyim saol olmazsa da canın saolsun
KS KS Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 8 Mayıs 2021 #14 DaRwİnSeNsO dedi: r tamam aga bi deneyim saol olmazsa da canın saolsun Genişletmek için tıkla... Son durum bildirmeyi unutma. Olmadı steamdan zula silip tekrar yüklersin. Artı 0 Eksi
DaRwİnSeNsO dedi: r tamam aga bi deneyim saol olmazsa da canın saolsun Genişletmek için tıkla... Son durum bildirmeyi unutma. Olmadı steamdan zula silip tekrar yüklersin.
D DaRwİnSeNsO Decapat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #15 Agah gibi dedi: Son durum bildirmeyi unutma. Olmadı steamdan zula silip tekrar y Genişletmek için tıkla... Agah gibi dedi: Son durum bildirmeyi unutma. Olmadı steamdan zula silip tekrar yüklersin. Genişletmek için tıkla... yok aga düzelmedi sildim dün yeniden yükledim yine aynı hata sinir olmaya başladım ne güzeldi oyun battle royale getirdiler o günden sonra bu hata Artı 0 Eksi
Agah gibi dedi: Son durum bildirmeyi unutma. Olmadı steamdan zula silip tekrar y Genişletmek için tıkla... Agah gibi dedi: Son durum bildirmeyi unutma. Olmadı steamdan zula silip tekrar yüklersin. Genişletmek için tıkla... yok aga düzelmedi sildim dün yeniden yükledim yine aynı hata sinir olmaya başladım ne güzeldi oyun battle royale getirdiler o günden sonra bu hata
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #16 DaRwİnSeNsO dedi: yok aga düzelmedi sildim dün yeniden yükledim yine aynı hata sinir olmaya başladım ne güzeldi oyun battle royale getirdiler o günden sonra bu hata Genişletmek için tıkla... Dostum desteğe yazmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
DaRwİnSeNsO dedi: yok aga düzelmedi sildim dün yeniden yükledim yine aynı hata sinir olmaya başladım ne güzeldi oyun battle royale getirdiler o günden sonra bu hata Genişletmek için tıkla... Dostum desteğe yazmayı denedin mi?
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 8 Mayıs 2021 #17 Sürprizbozan: Alakasız Parayı yatır hata çözülür.. Artı 0 Eksi
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #18 DaRwİnSeNsO dedi: yok aga düzelmedi sildim dün yeniden yükledim yine aynı hata sinir olmaya başladım ne güzeldi oyun battle royale getirdiler o günden sonra bu hata Genişletmek için tıkla... Bir de zula_launcher'in özelliklerinden "uyumluluk" kısmına gelip ekran görüntüsü atarmısın? Artı 0 Eksi
DaRwİnSeNsO dedi: yok aga düzelmedi sildim dün yeniden yükledim yine aynı hata sinir olmaya başladım ne güzeldi oyun battle royale getirdiler o günden sonra bu hata Genişletmek için tıkla... Bir de zula_launcher'in özelliklerinden "uyumluluk" kısmına gelip ekran görüntüsü atarmısın?
D DaRwİnSeNsO Decapat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #19 buyur aga rexashi dedi: Bir de zula_launcher'in özelliklerinden "uyumluluk" kısmına gelip ekran görüntüsü atarmısın? Genişletmek için tıkla... rexashi dedi: Dostum desteğe yazmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... evet bunu dediler Selamlar, Bize ulaştığın için teşekkürler. Belirttiğin sorun incelenmek üzere ilgili ekibe bildirilmiştir. En kısa sürede incelenecek ve gerekli işlemleri yapılacaktır. Sabrın için teşekkürler, Dosya Ekleri Adsız.png 1,2 MB · Görüntüleme: 161 Son düzenleme: 8 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
buyur aga rexashi dedi: Bir de zula_launcher'in özelliklerinden "uyumluluk" kısmına gelip ekran görüntüsü atarmısın? Genişletmek için tıkla... rexashi dedi: Dostum desteğe yazmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... evet bunu dediler Selamlar, Bize ulaştığın için teşekkürler. Belirttiğin sorun incelenmek üzere ilgili ekibe bildirilmiştir. En kısa sürede incelenecek ve gerekli işlemleri yapılacaktır. Sabrın için teşekkürler,
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #20 DaRwİnSeNsO dedi: buyur aga evet bunu dediler Selamlar, Bize ulaştığın için teşekkürler. Belirttiğin sorun incelenmek üzere ilgili ekibe bildirilmiştir. En kısa sürede incelenecek ve gerekli işlemleri yapılacaktır. Sabrın için teşekkürler, Genişletmek için tıkla... Dostum "bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu'na" tik atıp, ordan Windows 7'yi seçin. Son düzenleme: 8 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
DaRwİnSeNsO dedi: buyur aga evet bunu dediler Selamlar, Bize ulaştığın için teşekkürler. Belirttiğin sorun incelenmek üzere ilgili ekibe bildirilmiştir. En kısa sürede incelenecek ve gerekli işlemleri yapılacaktır. Sabrın için teşekkürler, Genişletmek için tıkla... Dostum "bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu'na" tik atıp, ordan Windows 7'yi seçin.