Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 6 Mayıs 2021 #1 Oyuna girdikten kısa bir süre sonra bu hatayı veriyor ve oyundan atıyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm rexashi 6 Mayıs 2021 Agah gibi dedi: Oyuna girdikten kısa bir süre sonra bu hatayı veriyor ve oyundan atıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Öncelikle oyunun launcherinden oyunun dosyalarını onarmayı deneyin. Eğer çözülmez ise oyunu silip yükleyin. Eğer yine çözülmez ise destek ile iletişime geçin.
Agah gibi dedi: Oyuna girdikten kısa bir süre sonra bu hatayı veriyor ve oyundan atıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Öncelikle oyunun launcherinden oyunun dosyalarını onarmayı deneyin. Eğer çözülmez ise oyunu silip yükleyin. Eğer yine çözülmez ise destek ile iletişime geçin.
hamsee Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #21 Agah gibi dedi: Silip yükledim düzelmedi. Onar yapınca duzeldi. Genişletmek için tıkla... dostum onardim yine geliyo bu kafami bilgisayara sokucam Agah gibi dedi: Silip yükledim düzelmedi. Onar yapınca duzeldi. Genişletmek için tıkla... yok abi onar yapiyorum yine duzelmiyor kafayi yiycem Son düzenleme: 9 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Agah gibi dedi: Silip yükledim düzelmedi. Onar yapınca duzeldi. Genişletmek için tıkla... dostum onardim yine geliyo bu kafami bilgisayara sokucam Agah gibi dedi: Silip yükledim düzelmedi. Onar yapınca duzeldi. Genişletmek için tıkla... yok abi onar yapiyorum yine duzelmiyor kafayi yiycem
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #22 Zula_launcher'in özellikler kısmından uyumluluk sekmesine gelin. Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modunu Windows 7 veya üstünü yapın. Artı 0 Eksi
Zula_launcher'in özellikler kısmından uyumluluk sekmesine gelin. Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modunu Windows 7 veya üstünü yapın.
hamsee Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #23 rexashi dedi: Zula_launcher'in özellikler kısmından uyumluluk sekmesine gelin. Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modunu Windows 7 veya üstünü yapın. Genişletmek için tıkla... yaptim... Artı 0 Eksi
rexashi dedi: Zula_launcher'in özellikler kısmından uyumluluk sekmesine gelin. Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modunu Windows 7 veya üstünü yapın. Genişletmek için tıkla... yaptim...
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #24 hamsee dedi: yaptim... Genişletmek için tıkla... Sonuç? Artı 0 Eksi
hamsee Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #25 rexashi dedi: Sonuç? Genişletmek için tıkla... e olmadi iste Artı 0 Eksi
KS KS Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 9 Mayıs 2021 #26 hamsee dedi: e olmadi iste Genişletmek için tıkla... Destek ekibinden gelen yardım mesajını beklemekten başka çare gözükmüyor. Artı 0 Eksi
hamsee dedi: e olmadi iste Genişletmek için tıkla... Destek ekibinden gelen yardım mesajını beklemekten başka çare gözükmüyor.
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #27 Agah gibi dedi: Destek ekibinden gelen yardım mesajını beklemekten başka çare gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yardımcı falan oldukları. Büyük ihtimal oto cevap. Artı 0 Eksi
Agah gibi dedi: Destek ekibinden gelen yardım mesajını beklemekten başka çare gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yardımcı falan oldukları. Büyük ihtimal oto cevap.
KS KS Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 9 Mayıs 2021 #28 rexashi dedi: Yok hocam yardımcı falan oldukları. Büyük ihtimal oto cevap. Genişletmek için tıkla... Klasik olacak ama belki format çözebilir. Linç yemek istemiyorum. Artı 0 Eksi
rexashi dedi: Yok hocam yardımcı falan oldukları. Büyük ihtimal oto cevap. Genişletmek için tıkla... Klasik olacak ama belki format çözebilir. Linç yemek istemiyorum.
sel Femtopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #29 Agah gibi dedi: Zula istemcisi açılınca çark butonuna basıp oyunun dosyalarını onar. Genişletmek için tıkla... Sende düzeldimi ve Tam olarak onar yeri nerede söylersen mutlu olurum. Artı 0 Eksi
Agah gibi dedi: Zula istemcisi açılınca çark butonuna basıp oyunun dosyalarını onar. Genişletmek için tıkla... Sende düzeldimi ve Tam olarak onar yeri nerede söylersen mutlu olurum.
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #30 sel dedi: Sende düzeldimi ve Tam olarak onar yeri nerede söylersen mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Zula'nın launcherini aç ve sol taraftaki çarka bas. Artı 0 Eksi
sel dedi: Sende düzeldimi ve Tam olarak onar yeri nerede söylersen mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Zula'nın launcherini aç ve sol taraftaki çarka bas.