atena06 Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ocak 2025 #1 RAM 2GB Zula nexus too small (56) hatası veriyor açamıyorum Zula'yi. Uyumluluk Windows 7 yaptım ama hala olmuyor, yardımı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
Zula nexus too small (56) hatası veriyor açamıyorum Zula'yi. Uyumluluk Windows 7 yaptım ama hala olmuyor, yardımı olabilecek var mı?
BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 983 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 atena06 dedi: Zula nexus too small (56) hatası veriyor açamıyorum Zula'yi. Uyumluluk Windows 7 yaptım ama hala olmuyor, yardımı olabilecek var mı? Eki Görüntüle 2388584 Genişletmek için tıkla... Zula'min 2 GB RAM istiyor ama açmıyor belki bir umut atar ama destek ekibe yazmayı unutmayın. Artı 0 Eksi
atena06 dedi: Zula nexus too small (56) hatası veriyor açamıyorum Zula'yi. Uyumluluk Windows 7 yaptım ama hala olmuyor, yardımı olabilecek var mı? Eki Görüntüle 2388584 Genişletmek için tıkla... Zula'min 2 GB RAM istiyor ama açmıyor belki bir umut atar ama destek ekibe yazmayı unutmayın.
KS KS atena06 Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ocak 2025 #3 BlueAim dedi: Zula'min 2 GB RAM istiyor ama açmıyor belki bir umut atar ama destek ekibe yazmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Desteğe nasıl yazacağım acaba Artı 0 Eksi
BlueAim dedi: Zula'min 2 GB RAM istiyor ama açmıyor belki bir umut atar ama destek ekibe yazmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Desteğe nasıl yazacağım acaba
BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 983 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 atena06 dedi: Desteğe nasıl yazacağım acaba Genişletmek için tıkla... Zula Destek | Zula Türk Yapımı Online Silah ve Savaş Oyunu Aradığını bulamıyor musun? Oyun içi problemler, teknik problemler, ödeme problemleri ve hesap problemlerini destek sayfamızda birlikte çözelim. www.zulaoyun.com Artı 0 Eksi
atena06 dedi: Desteğe nasıl yazacağım acaba Genişletmek için tıkla... Zula Destek | Zula Türk Yapımı Online Silah ve Savaş Oyunu Aradığını bulamıyor musun? Oyun içi problemler, teknik problemler, ödeme problemleri ve hesap problemlerini destek sayfamızda birlikte çözelim. www.zulaoyun.com
KS KS atena06 Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ocak 2025 #5 BlueAim dedi: Zula Destek | Zula Türk Yapımı Online Silah ve Savaş Oyunu Aradığını bulamıyor musun? Oyun içi problemler, teknik problemler, ödeme problemleri ve hesap problemlerini destek sayfamızda birlikte çözelim. www.zulaoyun.com Genişletmek için tıkla... Olmuyor Artı 0 Eksi
BlueAim dedi: Zula Destek | Zula Türk Yapımı Online Silah ve Savaş Oyunu Aradığını bulamıyor musun? Oyun içi problemler, teknik problemler, ödeme problemleri ve hesap problemlerini destek sayfamızda birlikte çözelim. www.zulaoyun.com Genişletmek için tıkla... Olmuyor
BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 983 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #6 atena06 dedi: Olmuyor Genişletmek için tıkla... O zaman Discord'dan Zula sunucusuna girip oradaki modlar yardım isteyiniz. Artı 0 Eksi
atena06 dedi: Olmuyor Genişletmek için tıkla... O zaman Discord'dan Zula sunucusuna girip oradaki modlar yardım isteyiniz.
KS KS atena06 Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ocak 2025 #7 BlueAim dedi: O zaman Discord'dan Zula sunucusuna girip oradaki modlar yardım isteyiniz. Genişletmek için tıkla... Cevap dahi vermedi Artı 0 Eksi
BlueAim dedi: O zaman Discord'dan Zula sunucusuna girip oradaki modlar yardım isteyiniz. Genişletmek için tıkla... Cevap dahi vermedi
BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 983 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #8 atena06 dedi: Cevap dahi vermedi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de ben yazayım siz bana sistem özelliklerinizi atın. Artı 0 Eksi
atena06 dedi: Cevap dahi vermedi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de ben yazayım siz bana sistem özelliklerinizi atın.