Zula oynanır mı?

P2W biraz da hile var ama az biraz sarıyor denemeden bilemezsin.

Peki Wolfteam oynanır mı?

@Burak2134 hocam internetim biraz yavaş 3 saat beklemek istemiyorum o yüzden karar veremedim.

Normalde Valorant oynuyorum ama bilgisayarım çok kötü. O yüzden Zula'ya başlamayı düşünüyorum sizce. Başlanır mı?

Kredi kart limitiniz yüksekse seve seve oynayabileceğiniz bir oyun. Onun yerine CS 1.6 Half-Life gibi oyunları oynayabilirsiniz.

Normalde Valorant oynuyorum ama bilgisayarım çok kötü. O yüzden Zula'ya başlamayı düşünüyorum sizce. Başlanır mı?
Şahsen ben çok uzun zamandır oynuyorum ve beğeniyorum. Ama arkadaşların dediği gibi para yatırmazsanız gelişmek imkansız gibi bir şey hesap 5 senelik çok uzun süreler oynamadım ve hiç oyuna para yatırmadım 36 levelim siz düşünün yani kasılmak da baya zor. (Bir de ben de kötü oynuyorum )

Oynatır gibi dururyor, HD 4350 ile oynamıştım bir aralar. Oyunda 100 FPS idi, silah sıkınca -10 falan ama senin sistem benim eski sistemden daha iyi olsa gerek. Işlemcisi ekran kartı RAM'i falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…