Zula oynanır mı?

Normalde Valorant oynuyorum ama bilgisayarım çok kötü. O yüzden Zula'ya başlamayı düşünüyorum sizce. Başlanır mı?
P2W bir oyun. Sürekli milli duyguları kullanarak, sırf Türk yapımı bir CS çakması diye 'işte biz yaptık, hadi sen de gel, paranı yatır, tüm milletten üstün ol' gibi bir anlam ortaya çıkıyor. Bana kalırsa, adını bile anmak çok gereksiz.
 
Normalde Valorant oynuyorum ama bilgisayarım çok kötü. O yüzden Zula'ya başlamayı düşünüyorum sizce. Başlanır mı?
Dostum yaşın kaç bilmiyorum. "Zula oynanır mı?" "Valorant oynanır mı?" Tarzı başlıklar açmak yerine, istediğini oyna ve keyif alıyor musun bir dene bakalım?

Sen valoranttan başka birisi zuladan zevk alıyor olabilir.

Bilgisayarın günümüz teknolojisine göre kötü bir bilgisayar sanırım, öyle belirtmişsin. Babana danışarak, bilgisayarını yükseltmeyi denedin mi? Baban izin verirse, "hangi bilgisayarı almalıyım?" bütçeni belirterek konu açabilirsin. Burada ki insanlar sana yardımcı olacaktır.
 
@VarBişiler peki hocam teşekkürler.
Hocam ben küçükken oynardım. Şu anda bile bilgisayarım bir çok oyunda yeterli olmasına rağmen oynarım.

Left 4 Dead 2. Gerçekten çok güzel bir oyun.

Basit sistemler bile kaldırıyordu genelde. Arkadaşlarınla ortak birleşip (zorluk seviyesini artırırsan gerçekten çok güzel hale gelen bir oyun) beraber ilerleyebileceğin bölümlere sahip. Özel zombiler var. Zombilere karşı insan moduda var. Bayağı çeşitli bir oyun. Bakmanı öneririm.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı