Zula Oyuncu Sorunsalı

Half-Life zaten en iyi oyunlardan biridir dishonored veya warframe hepsini oynadım bitirdim (warframede bitirmek derken hikayeyi bir de bütün frameleri açıp maxladım)
Tamam öner bekliyorum çöp gibi oyunlar.

Valorant, CS:GO rekabetçi oyunlar daha sayayım mı bunlar bile yeter Zula'dan iyi örnek olarak çünkü?

Biliyordum işte klasik oyunlar. Hikaye oyunu diyorum sen bana rekabetçi atıyorsun.

Hala nasıl oynayamıyonuz ben +3 M4A1 ile zümrütüm özelleştirmeleri faln boş ver biraz bileğini geliştir. Oyuna odaklan bana gelen rakipleri düşün. Rekabet oyna zaten otamatikmen gelişiyorsun. Ben artık P2W olduğunu düşünmüyorum. Bende hiç para yatır madım.

Devamı gelsin o zaman Red Dead Redemption2, Last of Us serisi, süper mario Odyssey taş gibi mario oyunu, Team Fortress2 para yatırmadan belli serverlara girip kod yazarak silah alabiliyorsun bayağı bir hem de oynadığının zaman falan sana silah gönderiyi ben para yatırmadan taş gibi hesap kasmıştın aklıma geldikçe yazarım ben.
Biliyordum işte klasik oyunlar. Hikaye oyunu diyorum sen bana rekabetçi atıyorsun.

Tamam rekabetçi söylemeyi bırakayım devam ederim ben yine.

Ben Valorant'ta altın 3'um elim öyle oyunlara yatkın CS:GO'da da bayağı iyi rankım vardı daha ne yapayım hala elini geliştir diyorsun.

Hocam zulada kitle çok iğrenç. Silahım yok diye beni aşağılamaya çalışanlar var. Laf edince ağladıklarını düşünüyorum o aşağılamaya çalışanların.

Hocam Zula'da kitle çok iğrenç. Silahım yok diye beni aşağılamaya çalışanlar var. Laf edince ağladıklarını düşünüyorum o aşağılamaya çalışanların.

Sohbeti kapatabilirsin, ben öyle yapıyorum. Hatta kimseyle konuşmuyorum kitlesi iğrenç ama ekip arkadaşlarınız 15+ yaşsa fazla sorun olmaz.
O zaman sen zevksizsin saydığım oyunlar piyasanın en iyi oyunları.
Zevksiz değilim zaman kaybı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…